G1 Sussex Stakes’i kazanan Baaeed 9’da 9 yaptı

G1 Sussex Stakes’i kazanan Baaeed 9’da 9 yaptı

Koşunun videosu için tıklayınız

1600 metre çim pistte gerçekleştirilen G1 Sussex Stakes'te ikinciliği Modern Games (Dubawi - Modern Ideals / New Approach) elde ederken, geçen yılın galibi Alcohol Free (No Nay Never - Plying / Hard Spun) üçüncü, Japonya'dan gelen ve koşuda uzun süre tempoyu belirleyen Bathrat Leon (Kizuna - Bathrat Amal / New Approach) da dördüncü oldu.

2 yaşlı olarak start almayan ve kariyerine geçtiğimiz yıl Haziran ayında başlayan Baaeed, G1 Sussex Stakes ile birlikte 9'de 9 yaparak geçilmezliğini sürdürmüş oldu. Daha önce G1 Prix Moulin de Longchamp, G1 Queen Elizabeth Stakes, G1 Lockinge Stakes ve G1 Queen Anne Stakes'i kazanan safkan, bu galibiyetle 5. Grup 1 zaferini de hanesine yazdırmış oldu. 

4 yaşındaki namağlup safkan Baaeed için bir sonraki muhtemel yarışın 17 Ağustos günü gerçekleştirilecek olan 2000 metre mesafeli çim pistteki G1 Juddmonte International Stakes olması bekleniyor.

Goodwood'da günün diğer Grup koşularında alınan sonuçlar ise şöyle oluştu:

G3 Oak Tree Stakes - 3+ yaşlı kısraklar - 1400m Çim

Oscula (Galileo Gold - Bisous Y Besos / Big Bad Bob) - William Buick

Koşuyu izlemek için tıklayınız

G3 Molecomb Stakes - 2 yaşlı taylar - 1000m Çim

Trillium (No Nay Never - Marsh Hawk / Invincible Spirit) - Pat Dobbs

Koşuyu izlemek için tıklayınız

fbasjmegIpsbclyxruwtgmzc.jpg

leufclsyzur5o3qg0w2hrekv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.