Gala Gösterimi: "Benim Filmim Beşiktaş"

Gala Gösterimi: "Benim Filmim Beşiktaş"

Beşiktaş Belediyesi, 26 Mayıs-19 Haziran tarihleri arasında "Benim Filmim Beşiktaş" temalı 4 haftalık bir kısa film atölyesi düzenledi.

9-12 yaş arası çocuklara yönelik atölye kapsamında senaryo oluşturma, görüntüye aktarma, kurgu yapma gibi kısa film süreçleri uygulamalı olarak gösterildi. Oyuncu, senarist ve oyuncu koçu İbrahim İris’in katılımıyla gerçekleşen kısa film atölyesi, çocukların hikâyelerini ve yaşadıkları yeri kendi bakış açılarıyla filme dönüştürmelerine imkân sağladı ve çocuklar atölye süresince Beşiktaş’a kendi pencerelerinden baktı.

Atölye sonunda özgün ürünler ortaya çıkaran çocuklarımızın kısa filmleri, 19 Haziran Pazar günü saat 14.00’te Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde gösterilecek. Gösterime BKM Güldür Güldür ekibinden Oyuncu Ünal Yeter de konuk olarak katılacak. Sinema ve kısa film üzerine söyleşilerin de gerçekleşeceği gala gösterimine tüm komşularımız davetlidir.

Tarih: 19 Haziran 2022 Pazar
Saat: 14.00
Yer: Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi
Adres: Levent Mah. Çalıkuşu Sok. No:2 Beşiktaş/İST

Kısa Filmler
Küçük Çete Beşiktaş’ta
Hamamda Kaybolan Kardeşler
Sanatsal Park
Çak Bi Pati

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.