GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Şile’nin yerel gazetecilerini unutmadı. Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle yerel basın mensuplarımız ile sabah kahvaltısında bir aray

Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Şile’nin yerel gazetecilerini unutmadı. Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle yerel basın mensuplarımız ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek, gazetecilerin bu önemli gününü kutladı.

  Programda gazeteciliğin ve haber alma kaynaklarının doğruluğunun önemine değinen Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu ’’halkın haber alma ve bilgi edinme hakkının teminatı olan gazetecilik mesleğini özveri ile yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum’’ sözlerinin ardından yerel basın mensuplarımıza hediye takdiminde bulundu.

  Programa Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu, Başkan Yardımcılarımız M.Turan Temel ve Abdullah Güllüce ile birlikte, Şile DHA Muhabiri Nurcan Kırcalı, Bölgenin Sesi Gazetesi sahibi S.Hilmi Eren, Şile Yıldız Gazetesi sahibi Yasemin Eryıldız, Şile Gündem GAZETESİ sahibi Zafer B.Ketenci  katıldılar.

 


Kaynak: istanbulses/ Şile

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.