Gaziosmanpaşa'da Bayram Temizliği

Gaziosmanpaşa'da Bayram Temizliği

Kurban Bayramı öncesi Gaziosmanpaşa’daki camiler detaylı şekilde temizlenip, dezenfekte edilerek bayram namazına hazır hale getiriliyor. Engelli ve yaşlı hastaların evlerinde de belediye ekipleri tarafından bayram temizliği yapılıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, camilerde yıl boyu düzenli olarak sürdürdüğü bakım ve temizlik işlerini Kurban Bayramı öncesi yoğunlaştırdı. Belediyenin temizlik ekipleri, ilçedeki camilerde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Bayram namazında vatandaşların temiz ve ferah şekilde ibadet edebilmeleri için camiler, halılarından minberine kadar temizleniyor. Çalışmalar kapsamında, cami içindeki halıları profesyonel makinelerle süpüren ekipler, kapı, cam ve duvarları dezenfekte ediyor. Cami avlusu, şadırvan ve tuvaletlerde de yıkama ve dezenfekte işlemi yapılıyor.

YAŞLI VE ENGELLİLERE EVDE TEMİZLİK HİZMETİ VERİLİYOR

Diğer yandan evde temizlik hizmetleri kapsamında engelli, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların evleri de belediye ekipleri tarafından detaylı olarak temizleniyor. Hastalıklarından dolayı evini temizleyemeyip Gaziosmanpaşa Belediyesini yardıma çağıran Nermin Aksoy, “Kurban Bayramı için temizliğime geldiler. Allah razı olsun. Sağ kolumdan ameliyat oldum. Şimdi MR çekilecek, yırtılma varmış. Ayaklarımda da platin var, yapamıyorum. Allah, belediyemizden razı olsun. Çok teşekkür ederiz kendilerine” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.