GAZİTEPE’YE HİZMET ATILIMI

GAZİTEPE’YE HİZMET ATILIMI

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Gazitepe Mahallesi’ni ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundu. Köy meydanına doğal ürün satış yeri başta olmak üzere okul bahçesinde yenilik, yol düzenlemeleri, çevre temizliği, durakların bakımı için talimat ver

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 35 mahallenin her birinin eksiklerini yerinde inceliyor. Gazitepe Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, vatandaşın taleplerini ve mahallenin eksiklikleri yerinde değerlendirdi. Meydanda incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, doğal ürün satış stantları için yer belirledi. Ziyareti sırasında Başkan Yılmaz’a Belediye Başkan Yardımcıları Harun Akkan ve Hasan Solak, Mahalle Muhtarı Seçattin Ildiz ve birim müdürleri eşlik etti.

SOKAK VE CADDELERDEKİ ÇALIŞMALAR TAKİP EDİLİYOR

Alt yapı işlemleri devam eden cadde ve sokaklardaki çalışmaların sıkı takipçisi olduklarını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, su birikintisi ve çökme gibi sorunlar için hızlı ve geçici tamirler yapılacağını söyledi. İSKİ’nin bölgedeki çalışmalarında belediye olarak koordineli hareket edileceğini vurguladı.

GAZİTEPE İLKOKULU GÜZELLEŞECEK

Başkan Volkan Yılmaz, ziyareti kapsamında Gazitepe İlkokulu’nda incelemelerde bulundu. Okul girişinde oyunlar oynayan minikler Başkan Yılmaz’ı heyecan içinde karşılandı. Miniklerin “yağ satarım, bal satarım” isimli oyununu izleyen Başkan Yılmaz, Okul Müdürü Alpay Yavuz’un taleplerini dinledi. Okul bahçesinde açık alanda bulunan kantinin öğrenciler için doğru alanda olmadığını fark eden Başkan Yılmaz, alanın etrafının çevrelenerek kapatılması, korunaklı hale getirilmesi, miniklerin rahatça yemek yiyebilmesi amacıyla da oturma grupları eklenmesini söyledi. Başkan Yılmaz, oyun parkını, kitap okuma alanını da inceleyerek eksiklerin giderilmesi, pota ve oyun gruplarının tamirinin yapılması ve mini kale yerleştirilmesini not aldırdı. Bahçedeki çeşmeden çocukların su içmesi nedeni ile tahlil ettirilmesi talimatı veren Başkan Yılmaz, Atatürk Büstü ve çeşme çevresinde yenilemeler başlattı.

DURAKLARIN BAKIMI YAPILACAK

Gazitepe Camii’nde de incelemeler yapan Başkan Yılmaz, bahçedeki havuzun bakımı ile ilgili sorunları dinledi. İnceleme gezisi sırasında vatandaşların taleplerini dinleyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, minibüs durakların bakımsızlığı ve yetersizliği ile ilgili konuların çözüleceğini aktardı. Gazitepe Necati Davulcu Spor Kompleksi’ni de inceleyen Başkan Yılmaz, parkın iyi durumda olduğunu ifade ederek, çevre temizliği, otomatik sulama sistemleri ve oyun gruplarının bakımlarının düzenli olarak yapılacağını söyledi.


Kaynak: Silivri Belediyesi














































HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.