Geleceğin Sporcuları Esenyurt’ta Yetişiyor

Geleceğin Sporcuları Esenyurt’ta Yetişiyor

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcularaödüllerini veren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, geleceğinsporcularının Esenyurt’ta yetiştiğini söyleyerek, spora ve sporcuyadesteklerinin devam edeceğini belirtti.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Amatör SporKulüpleri Haftası’nda ulusal ve uluslararası müsabakalarda şampiyon olan ve dereceyegiren sporcularla yemek programında bir araya geldi. Esenyurt Kültür Merkezi’ndegerçekleşen programa Başkan Bozkurt’un yanı sıra Kent Konseyi Başkanı MehmetHanifi Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, sporcular ve ailelerikatıldı. Esenyurtlu sporculara ödüllerini veren Başkan Bozkurt, gençleri tebrikederek, “Uğraştık, didindik, çabaladık ve geçen yılı egale eden bir sonuç eldeettik hep beraber. Geçen sene Şampiyon sayımız 100 civarındaydı bu sene 150civarında. Bu sayılardan başarımızı yüzde 50 artırdığımızı görüyoruz” dedi.

“Büyük CevherlerGüzel Mücevherlere Dönüşecek”

Geleceğin sporcularının Esenyurt’ta yetiştiğini vurgulayanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt şöyle konuştu; “Esenyurt’un insanpotansiyeline ben yüzde yüz inanıyorum. Çünkü kendileriyle dünyaya geleninsanlardan olanaklar itibari ile maalesef biraz daha geriden başlıyorlarhayata ama çok büyük bir avantajları var; diğer yaşıtlarının elde edemeyeceği,içinde başarma duygusuyla doğuyorlar. Bu başarma duygusunu eğitimleveremezsiniz. Hayatın olağan akışı içinde, yaşam koşulları içinde başarmaduygusu oluşur. Biz Esenyurt Belediyesi olarak bu gücü, bu enerjiyi işlemekiçin çalışma arkadaşlarımızla ve spor hocalarımızla beraber var gücümüzleçalışacağız. Ben çok büyük cevherler olduğunu biliyorum. Bu çok büyükcevherleri, güzel mücevherlere dönüştüreceğimize inanıyorum. Bu güne kadaremeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

“Bize TavsiyelerVerdi”

İki buçuk yıldır karate branşıyla uğraşan ve başarılarına başarıekleyen Pervin Çakır, “Başkanımızla bu gün yemek programında bir araya geldik.Bize ödüllerimizi verdi. Amatör Spor Kulüpleri Haftası’nı unutmayıp bu gününübize ayıran Başkanımıza çok teşekkür ederim. Çok keyifli vakit geçirdik.Başkanımız bizimle sohbet etti ve tavsiyeler verdi. Bizi düşünen herkesetekrardan teşekkür ederim” diye konuştu.

cat4vfwmuj0bbpqswfnhpr6e.jpg

vrqfrekqymnshgazwub64czh.jpg

pjrybacwdek2osttrzjivnf0.jpg

cltuzq6tI5darfcxsjhl4yj8.jpg

nqo3sjmrtnjblmxhlaeq5awf.jpg

tlsdljt17afj2v4hu6mbf8vo.jpg

n6rutezdwcvs4xpqaql350xj.jpg

zdeihtlg5qa0xfptrblo37md.jpg

58awb0impncxboz7horlj4Ig.jpg

l68nrzbhnpcodequ20kx4viq.jpg

jidmwk01csbfl6anvpdhakw7.jpg

po8ws1efmrd0ngyhqvaia93k.jpg

2wwgnmyzc0mqe6unv3dxjhbs.jpg

ww15ragmbhvixpru2u6o3mtz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.