Gelecek Partisi Kağıthane, iftarda bir araya geldi

Gelecek Partisi Kağıthane, iftarda bir araya geldi

Gelecek Partisi Teşkilatı, Kağıthane İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Programda konuşma yapan Burak Diyarbakırlıoğlu tertip edilen iftar programı için Kâğıthane ilçe başkanlığı nezdinde tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı; 

Değerli Kâğıthaneliler, sizlerle birlikte bugün il başkanımız ve 2. Bölge Milletvekili adayımız Sayın İsa Mesih Şahin’i iftar programımızda ağırlamaktan dolayı bahtiyarım. Kıymetli Kâğıthaneliler hoş geldiniz.

İttifakımızın kıymetli ilçe başkanları. Biz henüz ittifakımız oluşmamışken Kâğıthane’de istikşafı görüşmeleri sizlerle başlatmıştık. Şimdi ittifakız ve ittifakımızın milletvekili adayını sizlerle birlikte ağırlıyoruz. Bahtiyarım. Hoş geldiniz.
Muhtarlarım, dernek ve oda başkanlarım. Sizlerle birlikte siyaset yaptığımız süre boyunca sorunlarınızı dinledik çözümler üretmeye çalıştık. Bir kısmı proje aşamasında güçlenmemizi bekliyordu. Şimdi ise ittifak olarak Türkiye’yi yönetmek üzereyiz. Sizlerle bugün burada sorunlarınızı çözeceğimiz zamana yakın olmaktan dolayı bahtiyarım. Hoş geldiniz.
Sayın İl başkanım bize güvenerek hiçbir tecrübesi olmayan beni ve arkadaşlarımı siyasete kazandırdınız. 3,5 yıl boyunca İstanbul’u karış karış gezerek teşkilatımızı bir sarmaşık gibi İstanbul’a sardınız. Kâğıthane’de bu sarmaşığın köklerinin yerleşmesi ve derinleşmesi sayenizde bana ve yönetimdeki arkadaşlarıma nasip oldu. Bugün sizinle, partimizin iftar programında Kâğıthane’de atandığım günden bugüne dost edindiğim hazirunu ağırlamaktan dolayı ayrıca bahtiyarım. Sayın başkanım hoş geldiniz.
Gelecek Partisinin kurucuları olarak 3,5 yıldır çetin mücadelelerden geçtik. Doludizgin uçuruma giden bir kamyondan atlayıp, kamyonun kaybettiği rotada tekrar yol almak kolay değildi. Sen de kamyondaydın ithamları, yaptıklarımızın ülkeye katkılarımızın önüne geçmiş, bir kısım hain iftirayla baş başa bırakılmıştık.
Bilginin güç olduğunu bilmeyenler,  eğitime düşman olanlar, kendileriyle birlikte uçurumdan yuvarlanmayı reddettiğimiz için bizlere ithamlarda bulundular. Yetmedi saldırdılar. Evet  o kamyon, dürüstlük, şeffaflık, adalet, eşitlik ve devlet doluydu. Devrildi.
Bilginin, kültürün ve cesaretin hamuruyla yoğrulmuş insanların azlığını küçümsediler. Korkacağımızı, mücadele edemeyeceğimizi, kalabalıklarının bizi ürküteceğini düşündüler.
Tarihte inandıkları yolda mücadele eden insanların nice kalabalıklara galip geldiği bir vakıadır dostlarım. Bunu unuttular.
Şeyh Galibin şu dizeleri bu zor günlerde şahsen imdadıma her zaman yetişmiştir. Bir defa da bura da sizlerle paylaşayım:
Fâriğ olmam eylesen yüz bin cefâ
Böyle yazmış alnıma kilk-i kazâ
Ben bu sözden dönmemem devr eyledikçe nüh felek
Şâhid olsun aşkıma arz u semâ sevdim seni.
Evet biz bu yolun uzun yürüyüşçüleri… 
 dönmedik yolumuzdan dönmeyeceğiz.
Değerli dostlarım. Geldiğimiz aşamada, gece gündüz yorulmadan İstanbul’u karış karış gezen il başkanımız şuan bölgemizin milletvekili adayı, ayın 14’ünde ise milletvekili olacaktır.
Ne yazık ki bugün meclisimizin yetkileri elinden alınmıştır. Gelecek Partisi ve ittifakımız mecliste güçlü bir şekilde temsil edilince meclisin elinden alınmış itibarı kendisine iade olacaktır.
İttifakımız çok güçlü bir şekilde seçimi kazanacaktır.
Sayın başkanım ve değerli meslektaşım İsa Mesih Şahin bu zamana kadar teşkilatların önünde koşmuş bizden de kendisini yakalamamızı isteyerek koşturmuştur.
Şimdi de Başkanımızın arkasında olmaya ve koşmaya devam edeceğiz. Ancak aynı zamanda sayın başkanım ensenizde de olacağız. Biz size güveniyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Ancak burada bulunan Kâğıthaneli hemşerilerimize de sizin adınıza kefil oluyoruz. Bundan sonra da sizi desteklemeye ve ardınızdan koşmaya devam edeceğiz. Ancak bir farkla!
Sizi kimsenin yanıltmasına ve Ankara bürokrasili yapmasına izin vermeyeceğiz. Bu yüzden arkanızda olacağız ama soluğumuz da ensenizde olacak.
Sizden Kağıthanelilerin talepleri olacak. O zaman yine arkanızda olacağız fakat bu seferde ensenizde boza pişireceğiz. Size güveniyoruz arkanızdayız.
Gelecek partisi ve ittifakımız ayın 14’ünden sonra mecliste, cumhurbaşkanlığında ve belediyelerde çok daha güçlü bir şekilde temsil edilecek ve Türkiye’de yaratılan tahribatı ortadan birlikte kaldıracaktır.
Kıymetli Kâğıthaneliler, Türkiye bir niteliksizlik ve kalitesizlik sarmalına hızla sürükleniyor. Futbol izleyenler bilirler, 10 sene önceki futbol sizlere aynı keyfi veriyor mu? Ligimiz Avrupa ve dünyada başarılar elde eden takımları barındırır ve milli takımımız dünyada başarılar elde edebiliyorken artık sadece içeride birbirleriyle rekabet eder hale geldi.
Örnekleri çoğaltmak mümkün fakat bir düşünün 10 yıl önce Türkiye’de çekilen dizi kalitesiyle şimdi çekilenler bir mi? 10 yıl önceki herhangi bir şeyin kalitesiyle şimdiki bir mi? Hangi kamu hizmeti daha kaliteli? Hiçbiri!
Giderek kalitesizleşen bir hayat bize dayatılırken, aynı kalitesiz üslûpla her gün biraz daha siyasetimiz kirleniyor.
14 Mayıs 2023 tarihinde bu kalitesizlik dayatması son bulacak kalite ve kalitesiz çarpışmasını kazanıp gözlerinden ışın çıkartan ekonomistlerden hesap soracağız. Burası çok önemliydi
Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.