GELECEK PARTİSİ KAĞITHANE’DE ÜYE SAYISINI ARTIRIYOR

GELECEK PARTİSİ KAĞITHANE’DE ÜYE SAYISINI ARTIRIYOR

Gelecek Partisi Kâğıthane İlçe Teşkilatı Hürriyet Mahallesi Metro çıkışında stant açarak üye kaydı ve parti ile ilgili bilgilendirme broşürlerinin dağıtımı yaptı

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisinin Kağıthane İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına hız verdi. İlçe Başkanı Burak Diyarbakırlıoğlu çalışmaların verimli geçeceğine inandıklarını ve halkımızın Gelecek Partisine karşı sempati ile baktığını belirterek şunları sözlerine ekledi;  “Gelecek Partisi Kağıthane ilçe Başkanlığı olarak üyelik standımızı açtık. Ayrıyeten önderimiz, hocamız, Başbakanımız, Genel Liderimiz Sayın Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ilettik. Rabbimizin müsaadesiyle, milletimizin takviyesiyle, demokrasi sayesinde iktidar olmaya gümbür gümbür geliyoruz. Kağıthane  halkı Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nu seviyor ve hakkının yendiğini düşünüyorlar. Bir sonraki seçimde Ahmet Davutoğlu’nun iktidarda olmayı hak ettiğini ilettiler. Biz de bu olumlu tepkilerden gayet memnun olduk. Bizleri bağrına basan 7’den 70’e tüm Kağıthane halkına şükranlarımızı sunarız. Üye olmak isteyen ve misyon almak isteyen vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz. Burada bizim için önemli olan başvuru sayısı değil standımıza gelerek bilgi alan ve genel başkanımıza olan teveccühü birebir görmek. Ben İstanbul Ses vasıtası ile buradan bizlere ilgi ve alaka gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Haber: Kasım Aydın

245217432-350525696829800-8981217098787815521-n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.