Gelecek Partisi’nden, Yeniden Refah Partisi’ne ziyaret

Gelecek Partisi’nden, Yeniden Refah Partisi’ne ziyaret

Gelecek Partisi Kâğıthane içe başkanı Burak Diyarbakırlıoğlu, Yeniden Refah Partisi Kâğıthane ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette; ekonomi, toplumsal devlet anlayışı, işsizlik sorunu, demokrasinin geldiği nokta, hukukun ve adaletin nasıl etkilendiği benzer biçimde mevzulara değinildi.

Başkan Burak Diyarbakırlıoğlu,” Sivil topluluk örgütleri, siyasal parti ziyaretleri ve esnaf gezilerine başladıklarını belirterek, “Bu kapsamda bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

 Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Burak Diyarbakırlıoğlu mevkidaşına başarı dileklerini sundu.

Yeniden Refah Partisi Kâğıthane ilçe başkanı Ömer Yıldız, “Gelecek Partisi Kâğıthane ilçe Başkanı Burak Diyarbakırlıoğlu ve değerli Teşkilat başkanları İlçemize ziyarette bulundular. Çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın ve kadrosunun bu nazik ziyaretleri bizi oldukça mutlu etti. Ülkemiz için, Kâğıthane için, Türkiye için kurulmuş yeni bir siyasal partiyiz. Halkımızın ortak sorunlarını konuştuk” dedi.

269935597-394914675724235-7565522833014576527-n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.