Geleneksel 6. Radyo Festivali

Geleneksel 6. Radyo Festivali

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 6. Radyo Festivali ve Yöresel Tatlar Şöleni’nde 25 bin kişiye Türkistan Pilavı ikram edildi

Zeytinburnu Geleneksel 6. Radyo Festivali ve Yöresel Tatlar Şöleni tüm hızıyla devam ediyor. Orta Asya’nın meşhur lezzetlerinden Türkistan pilavının ikram edildiği etkinlik, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda devam ediyor. 25 bin kişiye dağıtılan Türkistan pilavıyla Zeytinburnululara lezzet şöleni yaşatıldı. Pilavın tadına bakmak isteyen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu. AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy da etkinlik alanına gelerek vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

ARISOY: “6 YILDA İLGİ KATLANARAK BÜYÜDÜ”

Gün boyu vatandaşlara 25 bin tabak Türkistan pilavı ikram edileceğini ifade eden AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, “Yöresel Lezzetler Festivali, Zeytinburnu Belediyemizin 6’ncısını düzenlediği geleneksel bir etkinlik. Radyo Festivali ben Zeytinburnu Belediyesi’nde görev yaparken başlattığımız bir organizasyondu. 6 yılda Zeytinburnulu hemşehrilerimizin ilgisi artarak büyüdü. 5 gün sürecek olan festival süresince her gün bir yöremizin mutfağının taşıyıcı unsuru 15 Temmuz Meydanımızda hemşehrilerimize ikram ediliyor. Bugün de sıra meşhur Türkistan pilavımızdaydı. Festival boyunca burada geleneksel renkleri görmekten ve bu vesileyle vatandaşlarımızın yanlarında olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugün festivalimize yoğun da bir ilgi var. Vatandaşlarımıza su ve ayranı ile birlikte 25 bin tabak pilav ikram edilecek. Afiyet olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.