GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİNİN 8’NCİSİ DÜZENLENDİ

GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİNİN 8’NCİSİ DÜZENLENDİ

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni'nin 8.'si yapıldı. Özel sağlık kuruşlarının da desteğiyle ücretsiz olarak sünnet ettirilen 240 çocuk çeşitli yarışma, boyama atölyeleri ve çocuk oyunlarıyla gün boyu doyasıya eğlendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.'si düzenlenen Sünnet Şöleni, Yakuplu Kent Ormanı'nda düzenlendi. Sosyal incelemeler sonucu belirlenen ve çok sayıda özel sağlık kuruluşunda ücretsiz olarak sünnet ettirilen 240 çocuk, düzenlenen etkinliklerle gün boyu doyasıya eğlendi. Çeşitli ikramların da yapıldığı şölene gelen her yaştan çocuk,  boyama atölyesi, halat çekme, ok atma, voleybol futbol gibi oyunlarla unutulmaz bir gün geçirdi.

"Onların mutluluğu bizleri de sevindiriyor"

Etkinlik alanında vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Aslan, "Beylikdüzü Belediyesi olarak çocuklarımız için birçok hizmetimiz var. Hizmetlerimizin her noktasında merkezde yer alıyorlar. Onların mutluluğu bizleri de sevindiriyor. Siz değerli ailelerimiz de bize güvenerek çocuklarınızı emanet ettiniz. Bu güveninizden dolayı sizlere ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Aslan, konuşmasının ardından sağlık kuruluşlarının temsilcilerine plaket takdim etti.

ajt4st5qxdjxIcbr7mnh9vwp.jpg

y5oiwqlrjjtuh7a2znbpgk8f.jpg

qcp9kjhh12kbtpfflIza6d3j.jpg

jwdIpm0rhuzrlaj2fnssytto.jpg

o5lfucgsg3rxmytnqux7bh4I.jpg

32rnqxanjp6kd0hcy5h8vg97.jpg

aupc6koz1zmpiuIje2tlfvfv.jpg

rhsg5h7sdf0mlxaypkap4vfj.jpg

rygjsIab0nbk59qpoit4fndc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.