Gelişim Üniversitesi’nden Yönetim Kurulu Üyemiz Gülnur Gülerce’ye ödül

Gelişim Üniversitesi’nden Yönetim Kurulu Üyemiz Gülnur Gülerce’ye ödül

Türk sporunun birçok önemli isminin ödüllendirildiği organizasyon, 12 Aralık Salı günü Gelişim Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ödülünü Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli’den alan Yönetim Kurulu Üyemiz Gülnur Gülerce, TJK TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada “Türk atçılığının gelişmesi için gençlere iyi tanıtılması, iyi tanıtılması için de bu tip organizasyonlarda ve çalışmalarda bizlerin daha çok yer alması lazım. Bugün bunu sağlayabiliyor olmak çok güzel. Bunun önemini ve kıymetini bilerek diğer üniversitelerdeki öğrencilerimizle de iletişim halinde olmamız gerektiğini düşünüyorum”, ifadelerine yer verdi.

Gülerce ayrıca; “Türkiye Jokey Kulübü sosyal sorumluluk projeleri konusunda çok etkin, o yüzden Kulübümüzle beraber atçılığımızı ve at yarışlarını sevdireceğimize, bunu daha geniş ve genç kitlelere yayacağımıza inanıyorum. Tüm öğrencilere teşekkürlerimi iletiyorum”, diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de ödül alanlar arasındaydı

qso0yuhpvgxmtqkajn4ebfrb.jpg

irtn6nvogcgabofqjppmssIq.jpg

g1i8yvtbfjplmx6u0wkj9nes.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.