GENÇ AKADEMİ KAFE SIHHİYE “SİNEMAYA DAİR” KONULU SÖYLEŞİYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

GENÇ AKADEMİ KAFE SIHHİYE “SİNEMAYA DAİR” KONULU SÖYLEŞİYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye, Dünya Sinema Günü nedeniyle Yönetmen ve Yapımcı Onur Tan’ın konuk olarak katıldığı “Sinemaya Dair” konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başta öğrenciler olmak üzere tüm Başkentlileri sanat, spor, kültür ve bilimle buluşturmak için pek çok projeye imza atmaya devam ediyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de Dünya Sinema Günü nedeniyle Yönetmen ve Yapımcı Onur Tan’ı sanatseverlerle bir araya getirdi.

 

TAN: “HİÇ BEKLEMEDİĞİM ŞEKİLDE MUAZZAM BİR ORTAMLA KARŞILAŞTIM”

Ünlü Yönetmen Onur Tan gençlerin yoğun ilgi gösterdiği“Sinemaya Dair”konulu söyleşide sinemanın gücünü ve deneyimlerini aktardı.

Tecrübelerini gençlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Tan,“Ankara’da olduğum için çok mutluyum. Hiç beklemediğim şekilde muazzam bir ortamla karşılaştım. Büyükşehir Belediyesinin gençlere yaptığı bu yatırım, öğrencilerin buradan ücretsiz bir şekilde yararlanabilmesi gerçekten çok hoşuma gitti. Gençlere hayallerinin peşinde koşmalarını tavsiye ediyorum. Maalesef özellikle pandemiden sonra yaşam koşulları zor olan bir ülkede yaşıyoruz. Panik yapmadan hayallerinin peşinden giderek başaracaklarına inanıyorum. Doğru karar tecrübe ister, tecrübe ise yanlış kararlardan oluşur. Genciz hepimizin zaman zaman hatalı, yanlış kararlarımız olacaktır ama bu kararlar bize tecrübe olarak geri döndüğünde gençlerin başarıyı yakalayacağını düşünüyorum”diye konuştu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün ise, şunları söyledi:“Dünya Sinemalar Günü kapsamında ünlü yönetmen Onur Tan Hocamızı sanatseverlerle buluşturduk. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Başkentimizde kültür ve sanatın daha aktif olduğu, gençlerimize yönelik kültür ve sanat alanında seminer, konferans ve çeşitli projeler uygulamaya devam ediyoruz. Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de kamuoyuna mal olmuş, alanlarında uzman isimleri gençlerle buluşturarak onların kariyer planlarına yardımcı olmaya devam edeceğiz.”

om4psuhjxvavu0ztoIe7q2ky.jpg

4oypel1csts3af0uhqxIm7bi.jpg

a57rx4zpezcwgkqq6y21bIvc.jpg

pmaiudk0hnkqbdggqwjfvt9y.jpg

wucmsbrf945hxagodfrgztoe.jpg

fnecowhpazvlhwqszctbjjud.jpg

0Invtjapvlr1ostqmhmrbdqk.jpg

dymkw8q7bhwoug6isc1qmupk.jpg

xgoofqbcxrI19szwlnacz72m.jpg

otc9k3rhycwdjvh1a5lmqred.jpg

p4remcozjhcu95lgayxta80b.jpg

zv7eqatuyta6whgjsxkmwpvx.jpg

Iw1qpx8fmjkfvuo69mzcudwl.jpg

uzjlm3mhvIdj8scpnu0awt94.jpg

hzemvwvcwxudmnj3kzpgxejd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.