GENÇLER BARIŞIN MÜZİĞİNİ ÇALIYOR

GENÇLER BARIŞIN MÜZİĞİNİ ÇALIYOR

Barışın dilini enstrümanlarıyla güzelleştiren Ataşehir ve Monheim gençlik senfoni orkestraları Almanya’da konser verdi. T&u..

Barışın dilini enstrümanlarıyla güzelleştiren Ataşehir ve Monheim gençlik senfoni orkestraları Almanya’da konser verdi. Türk ve Alman gençler, barış ve sevgi yüklü notalarıyla Monheim’da sanatseverlerle buluştu.

Ataşehir ve Monheim kardeş belediyelerin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, iki kentin gençlik senfoni orkestralarının verdiği konser; barış, dostluk ve işbirliği adına renkli görüntülere sahne oldu.

Konseri Almanya Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan, Monheim Belediye Başkanı Daniel Zimmerman ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir de izledi.

Türk ve Alman gençler arasında kurulan bu dostluk köprüsü giderek büyürken, gençler 30 Eylül Pazartesi günü İstanbul Almanya Başkonsolosluğu’nda, 2 Ekim Çarşamba günü de Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde (MSKM) yeniden birlikte sahne alacaklar.     


Kaynak: Ataşehir Belediyesi














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.