Gençler Bu Kursta Meslek Öğreniyor

Gençler Bu Kursta Meslek Öğreniyor

Esenyurt’ta birilk olan Sinema Akademisi’nde verilen kamera asistanlığı kursu ile Esenyurtlugençler hem kamera eğitimi alıyor hem de meslek ediniyor.

Türkiye’de sinemasektörünün önde gelen isimlerinin eğitim verdiği Sinema Akademisi’nde derslerdevam ediyor. Alanında uzman Yönetmen Ege Ellidokuzoğlu’nun kamera eğitimi verdiği kurstaöğrenciler hem kendini geliştiriyor hem de meslek ediniyor. Akademide; yönetmenyardımcılığı, senaryo asistanlığı, kurgu asistanlığı ve kamera asistanlığı gibifarklı alanlarda da eğitimler veriliyor. Gençlere, Çocuk Üniversitesi’ndeyapılan derslerin ardından verilecek sertifika ile istihdam konusunda da katkısağlanacak.

“Gençlere Sinemayı Tanıtmış Oluyoruz”

Gençlere sinemayıtanıtma fırsatı bulduklarını belirten Görüntü Yönetmeni Ege Ellidokuzoğlu,“Kamera asistanlığı derslerini keyifle veriyorum. Sinema Akademisi'nin açılması çok doğru bir yaklaşımolmuş. Gençlere hem sinemayı tanıtmış hem de meslek sahibi olmaları için ortamhazırlamış oluyoruz. Şartlar çok iyi. Böyle bir projenin olmasına katkısağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“Bizler İçin Aranan Bir Şey”

SinemaAkademisi’nin yaygınlaşması gerektiğini vurgulayan kursiyer ÖmerBağrıaçık, “Böyle bir akademinin Esenyurt’ta olması çok güzel. Hatta her yereyayılabilir. Hocalarımız tecrübeli olduğu için dersler çok keyifli geçiyor.Bize katkısı büyük olduğu için de sektörde iyi yerlere geleceğiz diye umutediyorum.”diye belirtirken Caner Özek ise şöyle konuştu: “Öncelikle çok büyük ve çokgüzel bir imkân. Burası uzmanlaşmak isteyen insanlar için bir başlangıçnoktası. Alanında profesyonel hocalardan eğitim alıyoruz. Bu açıdan EsenyurtBelediyesi’ne çok teşekkür ediyorum.”

fwktdzb02s8lvucgf9qpgnj4.jpg

uvrdebz9Imd2c5jpgg0hwv4k.jpg

hgclcbfyim2xpqzuahbswx7m.jpg

wqqdpt3vm02afIfjoysw6x4g.jpg

oaz1ldnaqti48tre9Ignc0sj.jpg

i9oukl0fjswpyg2x1mrg8wja.jpg

zpfkynpr5owghIlsuvslfged.jpg

srIkxt2jc5yjxpwg7neswzam.jpg

gcmdhdwbrysaovtutb84euje.jpg

qfr8sk91lsowqtjgyvonzczm.jpg

fqugohxczpln7n8uwmaedhlb.jpg

xjnmcofb15l3iekqdIlj8y2h.jpg

u01nvgogzIxln6dlp4jmbhk7.jpg

vowsmy3pn5qsdiu9wfvIrq6h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.