Gençlere Geleceğin Meslekleri Tanıtılıyor

Gençlere Geleceğin Meslekleri Tanıtılıyor

Üniversiteye hazırlanan gençlerin gelecekteki meslekleriniseçmelerine yardımcı olmak için ‘Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri’ düzenleyenEsenyurt Belediyesi, alanında uzman kişilerle gençleri bir araya getiriyor.

Esenyurt Belediyesi üniversiteye hazırlanan öğrencileri tercihlerikonusunda bilinçlendirmek ve geleceğin mesleklerini tanıtmak amacıyla MeslekTanıtım ve Kariyer Günleri düzenliyor. Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen tanıtımgünlerinin ilkinde, Kültür Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Efser ErdenTütüncü, öğrencileri ‘Hukuk’ bölümü hakkında bilgilendirdi. Eğitim süreciboyunca devam edecek olan seminerlerde farklı mesleklere yönelik ulusal veyerel uzmanlar tarafından konuşmalar gerçekleştirilerek öğrencilerin merekettiği sorular yanıtlanacak.

“Özel EğitimKurumlarının Sunmadığı İmkânları Sunuyorlar”

Öğrencilere sunduğu imkânlardan dolayı Esenyurt Belediyesi’neteşekkür eden Batuhan Görür, “Bazı özel eğitim kurumlarının sunmadığı imkânlarısunuyorlar. Etkinlikler ve seminerler oluyor. Üniversiteden hocalarımızgeliyor. Meslek dalları hakkında bize bilgi veriyorlar. Bunlar sürekli olarakdevam ediyor. Üniversitelere gidip görme fırsatımız da oluyor. Bu tür çalışmalardandolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ayşe Gökkışlak ise şunları söyledi: “ Hukukokumayı düşünüyordum. Bu seminer kararımda daha etkili oldu. Sürekli olarak seminerlerdüzenleniyor ve bu bizler için çok iyi oluyor. İş olanakları ve neyi seçebilirizkonusunda faydalı oluyor.”

d0xInfogledjwvocj3gyvrw4.jpg

hvdrsempcoudI9sj0xzxqtnk.jpg

r2Inofubjw0ocbktr8p5wm9c.jpg

yfdt8g6cfmtsnwvqzqeexa0r.jpg

r5lktcpycuef8t6kuz7xfo92.jpg

wyrq5talcgkpbne89fqn6icx.jpg

ubkctxm9fwdIb3z2xcij65po.jpg

malxhpinwx7ffwt4pqlbyzgn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.