Gençlik Festivali Esenyurt’a Çok Yakıştı

Gençlik Festivali Esenyurt’a Çok Yakıştı

GençlikFestivali Esenyurt’a Çok Yakıştı

 

EsenyurtBelediyesi’nin ilkini düzenlediği Esenyurt Gençlik Festivali (GençFest),rekabet ve heyecan dolu spor karşılaşmaları ile başladı. Festivalin gündüzkuşağında sokak basketbolu, ayak tenisi ve voleybol gibi turnuvalarda ter dökengençler, akşam bölümünde ise Bilal Sonses konseri ile stres attı.

 

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olan Esenyurt, gençlerinkendilerini sporla ifade edebildiği özel bir festivale kavuştu. EsenyurtBelediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Esenyurt Gençlik Festivali (GençFest),dün renkli görüntüler eşliğinde başladı. Festival kapsamında düzenlenenturnuvalardaki spor karşılaşmaları, rekabetin ve heyecanın üst düzeye çıktığımaçlara sahne oldu.

 

Rekabet, Heyecan ve Eğlence Dolu Üç Gün

 

Üç gün boyunca devam edecek olan festivalde sokak basketbolu,voleybol ve ayak tenisi turnuvaları Yeşilkent Mahallesi’ndeki Spor Parkı’ndadüzenlenirken, satranç turnuvası Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’ndegerçekleşti. Festivalin akşam bölümündeki adresi ise Cumhuriyet Meydanı oldu.Sevilen sanatçı Bilal Sonses’in sahne aldığı konserde, binlerce Esenyurtlucoşku ve eğlence dolu bir akşam yaşadı.

 

Başkan Bozkurt: Esenyurtlular En İyisini Hak Ediyor

 

Edebiyat ve Sanat Festivali ve Uluslararası Halk DanslarıFestivali gibi ilçede düzenlenen festivallere GençFest ile bir yenisini dahaekleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Spor Parkı’ndakiturnuvaların başlama vuruşunu yaptı. Kadınların ve gençlerin yaşama daha umutlabağlanması ve yaşamdan daha çok keyif alması için festivaller yaptıklarınadikkat çeken Başkan Bozkurt, “Gençlik Festivali burası için bir ihtiyaçtı.Festivallerimiz devam edecek çünkü sizler her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz.Esenyurtlular emektar, haktan hukuktan yana, başkasının hakkına ve hukukunasaygı gösteren insanlardan oluşuyor. Bizi bu güne kadar hem İstanbul’da hem deTürkiye’de farklı imajla göstermeye çalıştılar ama ben bunun böyle olmadığınıbiliyorum. Bu festivalde istedik ki burada bir şenlik olsun, çocuklarımız hemspor alanında hem de diğer alanlarda yeteneklerini göstersinler” ifadelerinikullandı.

 

Bilal Sonses: Kardeşlik Bağı Kuran İnsanları Görmek Çok Güzel”

 

Festival kapsamında düzenlenen konserde sahne alan sanatçı BilalSonses, sahneye çıkmadan önce duygularını paylaştı. Esenyurt’a ilk kezgeldiğini belirten sanatçı, “Dışarıda çok büyük bir kalabalık var. Ben de şu ançok heyecanlıyım. Buradan beni dinlemeye gelen herkese çok teşekkür ederim. Çokgüzel bir gece geçireceğiz, çok güzel şarkılar söyleyeceğiz. Çok heyecanlıyım.Burada birlik, beraberlik ve kardeşlik bağı kuran insanları görmek çok güzel”şeklinde konuştu.

ex37kvmolrpyvw0dxt4gfuza.jpg

rdljumhyhegbrvy02m8xxwbo.jpg

zw3ctyio0nk5eypvqlwhrmaz.jpg

6n72q5gw3jvpuuy0t9ffbjiz.jpg

vtbl681sdz2aqnyirIodlej4.jpg

jum6nbnlvpstquzealfi8rzk.jpg

Ijowjos1rexexkhncytmuqbk.jpg

acr9le6Iymna8byz3dhl5eo2.jpg

p21okmlsazlqrxa9mkejbgvd.jpg

1nrc56ixhjh2kauw3prsfkcf.jpg

ks0ftheamnsmdygfgqutwu1y.jpg

ts3oy67euggamwtaixpvk4n8.jpg

8xa4vcvdikrhoyprbdcpoumn.jpg

yx9mddjwtm3e2oenIjrkhgpu.jpg

owrftk1mlgenuvedrqbmwb9p.jpg

ppg0sutlvrwi8gnf4bqwoz27.jpg

ckmnqm2hwsz7qsv0ok3xdc4v.jpg

wgotey3u6g5x2twqfxshiphk.jpg

wklyuj1pyar3nn9cdfptf2lm.jpg

laokpesd8lpqyeIvubcmszix.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.