‘GEYİK MUHABBETİ’ ADLI TİYATRO OYUNU, İZLEYİCİYLE BULUŞTU

‘GEYİK MUHABBETİ’ ADLI TİYATRO OYUNU, İZLEYİCİYLE BULUŞTU

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ekim ayı kültür sanat programı kapsamında Soğanlık Kültür Merkezi’nde ‘Geyik Muhabbet..

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ekim ayı kültür sanat programı kapsamında Soğanlık Kültür Merkezi’nde ‘Geyik Muhabbeti’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Engin Keskin’in yazdığı, Okan Selvi ve Ali Çoban’ın oyunculuklarıyla sahnelenen oyuna katılım, yoğun oldu. Kartallı tiyatro severlerin ilgiyle takip ettikleri oyun, kapalı gişe oynadı.

Geyiklerin doğada tek eşli bir yaşam sürmelerinden yola çıkılarak yazılan oyunun konusunu; eşlerini bir yıl önce trafik kazasında kaybeden iki yakın dostun aynı eve çıkmalarıyla birlikte yaşadıkları diyaloglar ve eşlerine kavuşma arzuları oluşturuyor. Kapalı gişe oynayan Geyik Muhabbeti’nde seyirciler sahnelenen eseri büyük bir dikkat ve ilgiyle takip etti. Modern bir aşk destanı olarak nitelendirilebilecek oyunun sonunda, oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Oyunun ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Altay, sahneye çıkarak tüm izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür etti, oyunculara ise çiçek takdiminde bulundu.


Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.