GEZİ DAVASI TUTUKLULARI İÇİN 200. ADALET NÖBETİ TUTULDU

GEZİ DAVASI TUTUKLULARI İÇİN 200. ADALET NÖBETİ TUTULDU

Mimarlar Odası, Gezi Davası kararlarını protesto için 200’üncü Adalet Nöbeti'ni tuttu.

Mimarlar Odası, Gezi Davası kararlarını protesto için 200’üncü Adalet Nöbeti'ni tuttu. Mimarlar Odası İl Koordinasyon Kurul Sekreteri Seyfettin Avcı, "Hukuksuz tutuklama kararlarının verildiği günden itibaren başlattığımız ve bugün 200. gününe giren Adalet Nöbetleri vesilesiyle bir kez daha kararlılıkla belirtiyoruz: TMMOB ve bağlı odaları olarak, mesleki ve teknik bilgimizi halkın yararına kullanmaya devam edeceğiz, arkadaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız ve bu ülkenin en görkemli halk hareketi olan Gezi’ye sahip çıkmayı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Gezi Davası kararlarını protesto için başlatılan Adalet Nöbeti’nin bugün 200’üncüsü tutuldu. Nöbetin tutulduğu Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi'nde bir de basın açıklaması yapıldı. Açıklamaya bazı siyasi partiler de destek verdi. Basın açıklamasını, TMMOB İl Koordinasyon Kurul Sekreteri Seyfettin Avcı okudu. Avcının açıklamasından sonra ise tutuklu bulunan Mücella Yapıcı’nın kardeşi Müberra Yapıcı ve tutuklu Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Kahraman söz aldı. Tayfun Kahraman ile bugün açık görüşte bir araya geldiğini belirten Meriç Kahraman, eşinin cezaevinden gönderdiği mesajı okudu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.