GİRESUN'DA YAĞMUR ALTINDA CUMHURİYET BAYRAMI

GİRESUN'DA YAĞMUR ALTINDA CUMHURİYET BAYRAMI

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da törenlerle kutlandı. Resmî törenler ile bazı parti ve sivil toplum kuruluşlarının...

UFUK KEKÜL

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da da törenlerle kutlandı. Resmî törenler ile bazı parti ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği kutlamalara, sağanak yağmura rağmen yüzlerce kişi katıldı.

CHP, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Tabip Odası, 29 Ekim Kadınları Derneği tarafından düzenlenen etkinlik; Giresun Gazi Caddesi üzerinde yapılan “Cumhuriyet Yürüyüşü” ile başladı ve Atatürk Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde sona erdi.

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, şu açıklamayı yaptı:

“Bayramlarımızı sıradanlaştıranlara buradan şu mesajı veriyorum: Bu milletin kalbinden Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk’ü silemezseniz, silemeyeceksiniz” dedi. Katılımcılara teşekkür eden Tığlı, “Vicdanı, kalbi Cumhuriyetle olan, geliyor gelmekte olan diyorum. En büyük liderin en büyük devrimi hepinize kutlu olsun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.