Güçlü, Gelişmiş Ve Daha Yaşanabilir Adana İçin Çalışmaya Devam

Güçlü, Gelişmiş Ve Daha Yaşanabilir Adana İçin Çalışmaya Devam

 

ZeydanKaralar, “Adana’nın daha güçlü ve üretken olması için her kesimle iş birliğiyapıyoruz.”

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dört bir köşesindeki dokuyu kılcaldamarlarına kadar bildiği Adana’da, her kesime dokunmaya, istek ve taleplerinidinlemeye ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

TOPLU TAŞIMAESNAFIYLA GÖRÜŞMELER

AdanaMilletvekili Orhan Sümer ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Oya Tekin ilebirlikte İtimat, Barkal, Özen, Akkapı ve Önderler dolmuş kooperatifleriniziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, özelde dolmuşçu esnafının sorunları,genelde de kentin ulaşımıyla ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu.

SANAYİCİYLE ADANAİÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM

Ardından AdanaHacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar,sanayicilere yönelik sunumunda 5 yıldır gerçekleştirilen çalışmaları veönümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeleri anlattı. Daha sonra KadınSanayiciler İş Platformu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar,“Adana’yı hak ettiği yere getirmek, sanayide ve ekonomide Türkiye’ninlokomotifi olduğu günlerdeki gücüne ulaştırmak için sanayicilerimizle,üreticilerimizle ve kentin bütün dinamikleriyle birlikte çalışmayısürdüreceğiz” dedi.

BARIŞ VEHUZUR ORTAMI HEPİMİZİN YARARINA

Sarıçam ilçesiOsmangazi ve Ertuğrul Gazi mahallelerini kapsayan Büyükşehir iftar programınada katılan Başkan Zeydan Karalar, “Ramazan Ayı mübarek ay. Kırgınlıkları,küskünlükleri, düşmanlıkları bırakmak için en güzel iklim. Kavgadan, husumettenkimseye yarar gelmez. Sarıçam’a hizmet etmeye, halkımız için şu ana kadaryaptığımız devasa hizmetlere, önümüzdeki dönem de devam edeceğiz” diye konuştu.

rzqrcfpagxoj2uqhc7yvlpl4.jpg

zarib0udjargkhhqxewt9s5k.jpg

oogbenstrI6cp7qlfheyfshq.jpg

tydher76ctpwwhlfubsiakuv.jpg

adxpd19jcbkulprfismlnmvf.jpg

nvgk9j17oeIhun6eougsyplx.jpg

xd2rbuwqvizposgysxmrzayt.jpg

byhmyteqam5f9efw7drcz1hc.jpg

w0u4gamcrpxewx3g6qos1rul.jpg

ufhzsdzbowwsje9802ofgatd.jpg

f05yj3ijrI16wg4nkedm9exf.jpg

scooxvfzqIle1wh3zm0ph9tn.jpg

1b5orvecppyjadsug9nqxz2x.jpg

5mgfdolats71rzjkxzbtpnew.jpg

snaqsoj7pfeqduz6k8larwb3.jpg

mqozjka4k19qbg6h2ubdtrwa.jpg

slbyk2ctmp6xgzhv38nisxdu.jpg

3l0rx5tqvzpelwszhbnIxdkp.jpg

hqqmfptr8l0inga3u695kblw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.