Gültekin Apaydın, “Mehmet Aslan lehine çekiliyorum”

Gültekin Apaydın, “Mehmet Aslan lehine çekiliyorum”

Gültekin Apaydın, CHP Kâğıthane İlçe Başkan adaylığından çekildi

 "Katılımcı demokratik siyasi anlayışı tahsis etmek üzere hep beraber yepyeni siyasi bir kültürü geliştirerek kimseyi ötekileştirmeden iktidarı ve muhalefetiyle yepyeni bir yol haritası belirlemek için karşınızda bulunuyorum" diyerek  ilçe başkan adayı olan Gültekin Apaydın adaylıktan Mehmet Aslan lehine çekildi.

Gültekin Apaydın, "Hayata sol taraftan bakmak kadar güzel bir şey yoktur hepinizin bu görüşte bu duruşta  olduğunuza inanıyorum. Bizin dayanışma, barış kültürümüzü geliştirmemiz gerekiyor tüm Cumhuriyet Halk Partisi üyesi burada olsun ya da olmasın bizim dostumuz ve kardeşimizdir zaten kimseyi kırmak gibi bir düşüncemiz asla olmamıştır” dedi.

Gültekin Apaydın, "Muhalif ekibin içinde aday adaylığımı açıkladım, hiç bir zaman bu yapıyı tıkamak gibi bir düşüncem olmadı ortak bir düşüncede buluşmak, Kâğıthane’nin sorunlarını Kâğıthaneli biriyle çözmek ve yönetmek gibi bir düşüncem oldu. Devrimci duruşu ile bu yolda bedel ödemiş Mehmet Aslan lehine, ilçe başkan adaylığından çekiliyorum” diyerek muhalif kesimin yanında net duruşunu sergiledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum