GÜMÜŞSU CAMİİ’NİN TEMELİNİ ATTIK

GÜMÜŞSU CAMİİ’NİN TEMELİNİ ATTIK

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törene başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar Müftüsü Esat Yazıcı ve vatandaşlar katılım sağladı.

Başkanımız Hilmi Türkmen törende yaptığı konuşmada, “Kısıklı Mahallesi Çamlıca'nın arka tarafında, bizim yoğun mahallelerimizden birisi. Bu mahallemizin tam orta yerinde çok güzel bir camimiz vardı Gümüşsu Camii. Tabi depremden ötürü bu camimin yıkılıp yeniden yapılma ihtiyacı ortaya çıktı. Sağ olsun vakfımız bu camiyi yıkıp yeniden yapıyor. Burası sadece ibadet yapılacak, namaz kılınacak yer olmayacak. Burada ayrıca çocuklarımız için 4-6 yaş Kur'an kursu olacak, hanımların sohbet salonunda burada mukabeleler okunacak. İnşallah hedefimiz bu camiyi 6-7 ay içerisinde tamamlayıp vakfımızla birlikte bu güzel mahallemizde tekrardan ibadete hazır hale getireceğiz.” dedi.

Açılış duasını sonrası şantiye önüne gelen davetliler eşliğinde başkanımızın butona basması ile temel atma töreni gerçekleşti.

jvxsnbIens0qkgkr2w9uerho.jpg

gdg3aorkwpyy2ak0t58dwcic.jpg

mzkl8c35zpsIqo4gjfy1kbxw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.