GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET HEYECANI

GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET HEYECANI

Beylikdüzü Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevleri 2021-2022 Mezuniyet Töreni Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi. Yılsonu etkinliği kapsamında Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve el işi sergisi ve sahne gösterileri büyük beğeni topladı. Mezuniyet heyecanı yaşayan öğrenciler, sahne gösterilerinin ardından karnelerini alarak kep attı.  

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Gündüz Çocuk Bakımevleri 2021-2022 Mezuniyet Töreni renkli görüntülere sahne oldu. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu'nda gerçekleştirilen programa, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve el işi sergisiyle başlayan mezuniyet programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Etkinlikte minik öğrencilerin sahnede gerçekleştirdiği gösterilerin ardından mezuniyet törenine geçildi. Bu yıl mezun olan ve karnelerini Başkan Çalık'ın elinden alan öğrencler daha sonra kep atarak mezuniyetlerini kutladılar. Renkli görüntülere sahne olan törende gündüz bakımevlerinde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni kazanırken,  çocukların neşesine etkinliğe katılan velilerde eşlik etti. 

"Beylikdüzü Belediyesi olarak ilçede toplamda 9 tane kreşimiz olacak"

Beylikdüzü Belediyesi olarak çocukların sevgiyle hayata hazırlanması adına gereken her şeyi yaptıklarını ifade eden Başkan Çalık, "Bugün burada evlatlarımızın mezuniyet törenindeyiz. İnşallah ilerde çocukların çok daha güzel günlerine şahitlik edeceğiz. Evlatlarımız bizim için gerçekten çok kıymetli. Beylikdüzü'nde çocuklarla birlikte kadının da güçlenmesi adına her mahallede bir kreş projesiyle yola çıkmıştık. Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 2 kreşte hizmet veriyoruz. Ayrıca 2 kreşin yapımı devam ederken, 5 tane kreşimizin de yapımına başladık. Projeler tamamlandığında Beylikdüzü Belediyesi olarak ilçede toplamda 9 tane kreşimiz olacak. Bununla da yetinmeyeceğiz. Evlatlarımızın ve annelerimizin bir arada sosyalleşebileceği anne ve çocuk merkezlerini de hazırlıyoruz. 2 tane de anne ve çocuk merkezi yapacağız." şeklinde konuştu.

wuoInvyx35b1hzn4gpuzgfqs.jpg

7ohp06hizgbyq1yqdrubxgmm.jpg

iclzxbn87a0Igspj9d1ytowd.jpg

stkh35jnc0b8caao6qI1hgvl.jpg

euqwb7ykgi0sezj5llzfm3bn.jpg

fnhrmu8dkkljuzfzawi9eg5h.jpg

9mIqneuxzxzdupe4dw65o0ra.jpg

27oqvoivyd9au0amzqwnkl5e.jpg

yymg6wokdswxkpIeflpa0n5c.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.