Gürsel Tekin , Eyüp İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı

Gürsel Tekin , Eyüp İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Hürriyet eski Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu,CHP İstanbul Milletvekili Adayı Selina Doğan,Dursun Çiçek, Yüksel Mansur Kılınç ve çok sayıda partili miting havasında İstanbul Eyüp

Gürsel Tekin,vatandaşlar  yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP'nin  köylüye, çiftçiye vermeyi taahhüt ettiği bin 500 lirayı hak gasbı olarak gördüğünü söyledi.

Bu görüşe katıldığını belirten Tekin, "Vallahi katılıyorum. Kendisi hakikatten o konuda doğru söylüyor. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Köylü milletin efendisidir' dediği tezinin kölelik, köylü düzenine geçtiğini çok net şekilde görebiliyoruz. Şimdi çocuklarınıza 1,5 liradan mazot verince hak gasbı değil, yatçılara verince hak gasbı değil, üretecek, bu ülkede artı değer kazandıracak köylülere hak gasbı olarak görmesi doğrusu şaşırtıcı. Bu cümleyi hangi anlamda kullandı çok merak ediyorum" ifadesini kullandı. Tekin, "CHP'nin projelerinin mayası tuttu. Bugün nereye giderseniz gidin, özellikle tarım, emeklilerle ilgili, taşeron işçilikle ilgili, esnafla ilgili bu çözümlerin tamamı anlaşılabilir, uygulanabilir projelerdir. Bu projeler bir gece yarısı hazırlanmış değildir. 2,5-3 yıldır çok ciddi bir ekip tarafından hazırlanıyor. Kısacası CHP, 77 milyonun derdine derman olacaktır" diye konuştu.


 



Bulent Çavuş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.