HACI BAHATTİN GÜLDAMLASI CAMİİ'NİN TEMELİNİ ATTIK

HACI BAHATTİN GÜLDAMLASI CAMİİ'NİN TEMELİNİ ATTIK

Temel atma törenine Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve hayırsever vatandaş Hacı Bahattin Güldamlası ile Üsküdarlılar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan başkanımız Hilmi Türkmen " Değerli, hayırsever büyüğümüz Hacı Bahattin Güldamlası’nın bağışıyla inşa edilecek bu cami. Burada malumunuz eski bir cami vardı. Bu caminin yenilenme vakti gelmişti. Şimdi daha güzelini ve artan ihtiyaçlar nispetinde daha büyüğünü inşa edeceğiz. Üsküdar’da biz tarihimize, sosyal dokumuza, halkın taleplerine gönülden bağlıyız. Bizim bu duygularımız Hacı Bahattin Bey’în yarımlarıyla birleşti. Şimdi burada çok güzel, çevreye, şehrimize, tarihimize uyumlu bir ibadethane yükselecek. Tabii bir cami asla sadece bir cami değildir. Beraberinde toplumsal nice güzel kurumlar da gelir. Burada yardımlaşma, dayanışma, komşuluk, eğitim bizimle beraber olacak." dedi.

vdom3knbybrmjyqvfdpz5g14.jpg

kb4zovxxoIt5n0w81nfhjd9y.jpg

0vbnetyialu41hjvowrcqxq8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.