Hacı Osman Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hacı Osman Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Zeynel Keskin ile S.S Oto Tamircileri ve Benz. Küçük San. Sit. Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Keskin kardeşlerin muhterem babaları değerli Hacı Osman Keskin, Kağıthane Ortabayır Mahallesi Merkez Camii’nde kıl

Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Zeynel Keskin ile  S.S Oto Tamircileri ve Benz. Küçük San. Sit. Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Keskin kardeşlerin muhterem  babaları değerli Hacı Osman Keskin, Kağıthane Ortabayır Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hasdal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da hazır bulunduğu cenaze namazına  oldukça kalabalık bir kitle katıldı. Ortabayır Mahallesi eşrafından Keskin Ailesi’nin en büyüğü Hacı Osman Keskin, sevilen ve sayılan bir insandı. 95 yaşında   hayata gözlerini yuman Hacı Osman Keskin, tekbirler  ve dualar eşliğinde ebedi istirahatgahına yolcu edildi.

CENAZEYE KİMLER KATILDI

 Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ında  başsağlığı dilediği Keskin Ailesi’nin büyüğü muhterem Hacı Osman Keskin’in cenazesine kalabalık bir topluluk katıldı.  Cenaze namazına Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl başkanı Birol Aydın,  milletvekillerinden İlhan Kesici, Saffet Sancaklı,  eski milletvekillerinden Selami Uzun, Mukadder Başeğmez, Ali Turan, Saadet İl Başkan Yardımcıları ve il yöneticileri, Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve yardımcıları, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halit Özgür Atak, ilçe yöneticileri, CHP İlçe başkan yardımcısı Ali Yavuz, CHP İl başkan yardımcısı Bayram Aparanoğlu, Meclis üyesi Ali Ateş,  Kağıthane’nin STK başkanları, eski yeni meclis üyeleri, muhtarlar, dernek başkanları, Sivas’ın kanaat önderleri,sanatçılardan Sibel Turnagöl, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bazı bürokratlar.Geçmiş dönemlerde Milli Görüş partilerine ilçe başkanlığı ve yöneticilik yapmış çok sayıda siyasetçi,  iş,  sanat ve spor çevrelerinden çok sayıda isim, Keskin Ailesi’nin dost akraba ve komşuları katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.