Hacıbaba Döner  "Temiz, Leziz, Hesaplı"

Hacıbaba Döner "Temiz, Leziz, Hesaplı"

Çalışanlar öğle arasında biraz rahatlamak, kaliteli ve ferah bir mekânda vakit geçirmek ve farklı tatlara ulaşabilmek için Hacıbaba Döner yemek salonu sizleri bekliyor

Dünya yeni bir sınavdan geçiyor, bu aralar kafamızdaki tek düşünce Covid-19, Biz Hacıbaba Döner yemek salonu olarak tüm önlemlerimizi aldık, çalışanlarımıza eğitimler verdik “Önce Sağlık” diyen Hacıbaba Döner ve yemek salonunu sizler için araştırdık.

Kağıthane Gültepe'nin merkezinde Hacıbaba Döner ve yemek salonu’nu ekip olarak ziyaret ettiğimizde güler yüzlü personelleri ile karşılaştık. özellikte et döneri muhteşem, fiyatları ise hesaplı ve kaliteli bir şekilde karnınızı doyurabileceğiniz bir esnaf lokantası olarak ön plana çıkıyor.

İşletmecisi Mehmet Salih Kara;" İster esnaf olun, ister işveren, ister öğrenci, ister öğretmen, ister işçi, isterseniz memur; sağlıklı beslenmek herkesin temel hakkıdır. lokantasında sağlıklı, kimyasal katkılar ve tatlandırıcılar olmaksızın hazırlanan leziz yemeğinizi gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Türk Mutfağının en lezzetli örneklerini evinizdeki güveni ve lezzeti aratmayacak şekilde sizlere sunuyoruz. Daima taze ve sağlıklı ürünler kullanıyor, bugünün yemeğini yarına bırakmıyoruz.

Et döner, tavuk döner sulu yemek çeşitleri, pilavlar,  tatlı çeşitleri, salatalar ve diğer çeşitlerimizle Gültepe halkının damak tadına hitap ediyor ve bütçesine uygun bir menü yapıyoruz” diyerek bu güzel mekânı ziyaret etmenizi tavsiye ediyor.       

Hacıbaba Döner yemek salonu telefonu 0212 270 00 84 ve 0537 825 13 26 hattından ulaşabilir, yada Gültepe polis Karakolu’nun tam karşı tarafında sizleri bekliyor.

e5f3f563-b695-4816-9e69-b64f4b5a121c.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.