HACIKADIN KENT ORMANI SONBAHARDA DA PİKNİKÇİLERİN TERCİHİ

HACIKADIN KENT ORMANI SONBAHARDA DA PİKNİKÇİLERİN TERCİHİ

Kent Ormanı;günübirlik aktivitelerden ATV alanlarına, barbekülü bungalovlardan at çiftliği ve paintball sahasına kadar çeşitli etkinliklerle Başkentlileri ağırlamaya devam ediyor.

 

“Yeşilin Başkenti”sloganıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkente yeni park ve rekreasyon alanları kazandırmaya devam ediyor.

Park Ankaraadıyla Başkentlileri ağırlamaya başlayan alan; günübirlik aktivitelerden düğün salonlarına, barbekülü bungalovlardan çadır ve karavan kampına kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

 

7’DEN 70’E BAŞKENTLİLER ÇEŞİTLİ ETKİNLİĞİ BİR ARADA BULUYOR

1500 dönüm alan üzerine kurulan“HacıkadınKent Ormanı-Park Ankara”, barbekülü 81 bungalovu, ATV alanı, taş evi, at çiftliği, kayak pisti, paintball sahası ve 800 kişilik BelpaCafe ile 7’den 70’e Başkentlileri ağırlıyor.

Bölge 3 farklı giriş kapısıyla Ankaralıları farklı alanlara yönlendirecek şekilde karşılıyor. Kuzey Ankara girişinden günübirlik aktivitelere, Bağlum girişinden araçla ulaşım sağlanan aktivitelere ve Pursaklar girişinden ise düğün salonlarına ulaşım rahatlıkla sağlanabiliyor.

 

ŞEHRİN MERKEZİNDE ORMANDA PİKNİK KEYFİ

Şehrin merkezinde ormanla iç içe zaman geçirme imkânı sunan Büyükşehir Belediyesi, pek çok etkinliği vatandaşlarla buluşturuyor.

Aileleriyle Hacı Kadın Kent Ormanı’na piknik yapmaya gelen vatandaşlar, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Azat Gedik:“Ben buraya ikinci kez geldim. Marketi var, tuvaletler tertemiz. Hamaklar var, ihtiyacımız olacak her şey var. Aile ortamı var burada. Zaman burada hızlı ve eğlenceli geçiyor.”

-Faruk Güney:“Burada zaman güzel geçiyor. Eskiden atıl bir yerdi. Güzel bir ortamda piknik yapıyoruz. Eski hali kullanılmayan bir yerdi. Bölüm bölüm yapılmış, gayet güzel olmuş.”

-Ali Aragüce:“Gelişmeler çok güzel. Çeşmeler yapılmış parka, çeşme yetmiyordu ek çeşmelerin yapılması faydalı olmuş. Git gide güzelleşiyor. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”

 

xkusonfxIfe3py8czsn7urcl.jpg

oqlenrztw6lkzp3drct85di9.jpg

5bntw3zsz1aewrtv8kjudavb.jpg

pyuiImmbelu8hc7pw5qdx0r1.jpg

qubz9ouxfdga8t7jkrnwyic3.jpg

k58k0bvdbxgrufje7qst1wrx.jpg

rvl3pskz0dhi4qvItcfbcr9x.jpg

trmklb3rzoetqf6cn54jxf8s.jpg

9c1ukjzyhcwkh0jf8fvpdgbs.jpg

3xajwdvmoc0elk9snzqu7pyh.jpg

Ihstojduuiyx04fbmma69qnr.jpg

t6upu5exdcrxhnlc9eqs2bqz.jpg

kybvpstsmjqyrf3u9fa874po.jpg

4fatw6munr920ajh7fioxpdz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.