Hadi’den Şampiyonlar Ligi Finali’ni izleme fırsatı

Hadi’den Şampiyonlar Ligi Finali’ni izleme fırsatı

Türkiye'nin canlı yayınlanan bilgi yarışmalarından Hadi, Şampiyonlar Ligi finalini yerinde izleme fırsatı sunuyor.

Türkiye'nin canlı yayınlanan bilgi yarışmalarından Hadi, Şampiyonlar Ligi finalini yerinde izleme fırsatı sunuyor. Hadiciler, 29 Nisan Pazartesi günü düzenlenecek özel yarışmada Madrid'deki 2019 UEFA Şampiyonlar Ligi (Champions League) finalini yerinde izleme şansı için yarışacak.

Hadi yarışması UEFA Şampiyonlar Ligi (Champions League) tutkunları için heyecan dolu bir yarışma düzenliyor. Hadi'nin Pepsi'nin sponsorluğunda 29 Nisan Pazartesi günü düzenleneceği yarışmanın o günkü birincisi, Şampiyonlar Ligi finali heyecanını yerinde yaşayacak.

Yarışma ile ilgili bilgilendirmede; sadece bir kazanan kalana kadar sorular gelmeye devam edecek. Kazanan bir kişi yanında getireceği bir misafiri ile final maçını yerinde izleme şansı yakalayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasının İspanya'nın başkenti Madrid'de 1 Haziran Cumartesi günü TSİ saat 22.00'da oynanması bekleniyor. Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı Wanda Metropolitano Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı final mücadelesinin ardından Avrupa'nın en büyüğü belli olacak.

Hadi’den Şampiyonlar Ligi Finali’ni izleme fırsatı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.