Hakan Atalay; Herkesi CHP'ye sahip çıkmaya çağırıyorum

Hakan Atalay; Herkesi CHP'ye sahip çıkmaya çağırıyorum

Beşiktaş Kartal Heykeli'nin önünde bir basın açıklaması yaparak CHP İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Mali Müşavir Hakan Atalay, 'Herkesi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı aldında toplanmaya davet etti.

 Atalay adaylık açıklamasına, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayları Özgür Koçak, Ahmet Kartalkanat, Gülay Yedekçi Arslan, Yüksel Kaya, Hasan Söyler, ile çok sayıda partili katıldı. Adaylık açıklamasına katılanlara yönelik bir konuşma yapan CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Hakan Atalay şunları söyledi; Neden Cumhuriyet Halk Partisi? Çünkü CHP Cumhuriyet demektir. CHP laiklik demektir. CHP devletçilik demektir. CHP halkçılık demektir. CHP Atatürk milliyetçiliği demektir. CHP cumhuriyetçilik demektir. CHP devrimcilik demektir. CHP demek kul ve teba bir milletten özgür yurttaş özgür birey yaratmak demektir. CHP demek yüzde 5 okuma yazma bilmeyen bir toplumdan yüzde 90 okuma yazma oranını yakalamış insanlar demektir. Köy enstitüleri demektir. CHP demek kadınlarımıza seçme seçilme hakkı demektir. Kadın hakları demektir. CHP demek Sevr'i reddetmek Lozan'a sahip çıkmak demektir. CHP demek beton yerine doğayı, ran yerine insanı seçen anlayış demektir. Mahalle kültürüne sahip çıkmak demektir. Doğada yaşayan tüm canlıları sevmek demektir.

CHP demek hunharca katledilen Cumhuriyet aydınları Bahriye Üçok, Çetin Emeç, Muammer Aksoy, Ahmet Taner Kışlalı demektir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz diyen Uğur Mumcu demektir. Her Türk kadınının Cumhuriyete borcu var diyen binlerce kardeleni okutan Çağdaş Yaşamın simgesi Prof. Dr. Türkan Saylan demektir. İnsan özgürlüğü demektir. Gezi olaylarında katledilen gençlik kolları üyemiz Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan ve gencecik yaşta gözlerini kaybeden gençlerimizin davasına sahip çıkmak demektir. CHP demek Ulusan bağımsızlık ve kurtuluş savaşımızın eşsiz komutanı Cumhuriyetimizin kurucusu ebedi liderimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk demektir. Bu duygularla Hepinizi Cumhuriyete ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne sahip çıkmaya çağırıyor aday adaylığımı açıklıyorum.  Yolunuz, yolumuz açık olsun.

Hakan Atalay Kimdir?

Kendini tanıttığı bölümde CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Hakan Atalay, şunları söyledi; Hakan Atalay öncelikle insandır. İçinde bulunduğumuz bu ortamda bu soruya bu cevabı uygun buluyorum. Çünkü kendimizi öylesine üst kimliklerle tanımlamaya başladık ki en temel noktamızı unutur hale geldik. Mali Müşavir-Bağımsız Denetçiyim. Öğretim görevlisi olarak çalıştım. Bu dönem Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'uru akademisyen arkadaşlarımla yayına hazırladığım için ara verdim. Yakında İskenderiye Kitap'tan nutuk çıkacak. Sizlere de ileteceğim. Siyasete giriş küçükken evimizde asılı duran iki resim 'Mustafa Kemal Atatürk ve Altı ok sevgisi ile başladı ve hayatım geri kalanını şekillendirdi. CHP Gençlik Kollarında başlayan serüvenimiz 2009 yılında meclis üyeliği 2011 yılında bu bölgeden milletvekili adaylığı olarak devam etti. Meclsi üyesi seçilmemin hemen ardından internet sitemde mal bildirimimi yayınlayarak bu uygulamayı yapan Türkiye'de tek meclis üyesi oldum. Saklayacağın bir şey yoksa korkacağın bir şey de yoktur. Bugüne kadar arkamda bıraktığım tek leke ayakkabımın izleridir.




 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.