Hakan Atalay,Beşiktaş belediyesi başkan adayı

Hakan Atalay,Beşiktaş belediyesi başkan adayı

2011 yılı Genel seçimlerinde CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı olan Hakan Atalay, CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığında,Partililerin ilçe toplantı salonuna sığmadıgı basın açıklamasında, Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

2014 yerel seçimleri yaklaşırken adım adım, gönüllü ekiplerimizle çalışan Hakan Atalay,,Beşiktaş’ı hak ettiği yere getireceğiz. Beşiktaş sadece bir spor kulübü değil !,Beşiktaş ilçe olarak bir dünya markası olmalı ! Bizim dönemimizde inşallah olacak,Beşiktaş’ı Avrupa’da yaşayan insanların bile yaşamak istediği bir bölgeye dönüştürmek için Beşiktaş Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

.

Hakan Atalay yaptıgı adaylık konuşmasında,”Değerli Cumhuriyet Halk Partililer, Uğur Mumcu’yu kaybedeli 20 yıl oldu. Bazı insanlar, bazı fikirleri kimliklerinde yaşatır. Hem de öyle bir yaşatırlar ki, artık o kişi sadece bir bireyden fazlası oluverir ve kahramanlaşır. İşte Uğur Mumcu da benim ve her Atatürkçü’nün kahramanıydı. Yürekli yiğitlerin bekçiliğinde bugüne geldi. İşte Uğur Mumcu’nun fikirlerinin 20  yıldır hiç yaşlanmadan, hiç yıpranmadan inancı ve davasıyla bugüne erişmesinde en büyük katkısı olan partimizin, siz değerli üyelerini bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyorum, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten alan bizlere düşen görev, etki alanımızın olduğu her karış toprağı, çağın ötesine taşımak için mücadele etmek ve bu uğurda Rahmetli Uğur Mumcu kadar cesur ve çalışkan olabilmektir. En küçük mahalle örgütünden, Genel Merkez’e kadar CHP’nin tüm kademeleri bu görevi yerine getirmekle mükelleftir. İşte ben de bunun için Beşiktaş’ta belediye başkanlığı görevine talip olduğumu açıklıyorum” diyerek Beşiktaş belediye başkan adayı oldugunu açıkladı.

.

Beşiktaş’ın yönetimine geldiğim takdirde, tüm projeler bir yana, her şeyden önce bu etik değerlere bağlı kalacağımı ve hiçbir yönetim ve hizmet mekanizmasının bu değerlerin dışına çıkmayacağını ifade eden Hakan Atalay,” Yönetime geldiğimiz ilk günden itibaren, hangi din, hangi mezhep ve hangi ideolojiden olursa olsun herkes benim gözümde eşittir. Modern yönetim anlayışının en büyük gerekliliği de budur. Beşiktaş’ta yaşayan her insanın kendi kimliğine uygun, özgürce yaşama ve ibadet etme hakkı bizzat Beşiktaş Belediyesi tarafından koruma altına alınacak ve gerekli her türlü koşul Belediye tarafından sağlanacaktır. Unutmayınız ki yaşanan yer, yaşayanlara aittir. Mahalleler, sokaklar, caddeler, ilçeler halkındır. Yerel yönetimler de bu noktada düzenlemelerde bulunurken halka sormak mecburiyetindedir. İşte bu nedenle ben, Beşiktaş’ta ilçe referandumlarının yapılması gerektiğine inanıyorum. Yerelin silüetini, estetiğini ya da o bölgede yaşayan halkın yaşam koşullarını etkileyecek yaptırımlarda öncelikle halka sorulacaktır. Yani halk, kendi yaşam alanını kendisi şekillendirecek, belediye ise yalnızca aracı olacak, halkın sözcülüğünü yapacaktır” dedi


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum