Haliliye Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Dörtnalbeyi kazandı

Haliliye Belediye Başkanlığı Koşusu'nu Dörtnalbeyi kazandı

4+ yaşlı Arap atlarının mücadelesinden galip ayrılan isim, Ömer Yardımcı'nın sahibi, Ö. Ümit Akşen ve Samet Yıldırım'ın yetiştiricisi olduğu, antrenörlüğünü ise Eyyüp Yardımcı'nın üstlendiği 7 yaşındaki kır erkek safkan Dörtnalbeyi (Balıkhan - Yıldırımkız / Karakemal) oldu. Koşuya Mehmet Doğan ile katılan safkan, kariyerinin 14. birinciliğine ulaştı.

1300 metre mesafede kum pistteki koşuda ikinciliği, Alganhan (Alganbey - İncinaz / Yelhan) elde ederken, Ulugöl (Onurkaan - Kumluprensesi / İzbatur) üçüncü, Sararhan (Özgünhan - Gülbanu / Sarar) dördüncü ve son olarak Dede Yalaz (Berkay Efe - Çöl Ceylanı / Tekelioğlu) ise beşinci oldu.

Dörtnalbeyi'nin 1.28.97’lik dereceyle kazandığı koşuda farklar 1,5 Boy - 1,5 Boy - Boyun - 2,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından gerçekleştirilen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına M. Nabi Aksoy'a ödülünü, Haliliye Belediye Başkan Vekili Halil Kaya verdi.



Haliliye Belediye Başkan Vekili Halil Kaya ayrıca, günün anısına Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege'ye bir plaket takdim etti.



Törene, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol, Asli Üyemiz M. Cihat Gürüz ve TYAYSD Şanlıurfa Şube Başkanı Yakup Elğaç da katıldı.

5jhzj4xvqinbvqclwkbch2ks.jpg

rrzk1g0b6eqpjncenabfsk5i.jpg

3lng1fqzspetmzvurecwthlp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.