Halis Kökbudak Koşusu’nu Flash Bang kazandı

Halis Kökbudak Koşusu’nu Flash Bang kazandı

5 atın mücadelesinden Turdemirkır (Captain Rio - Lila Hatun / Red Bishop) ikincilikle, Bold Streak (Hot Streak - Petit A Petit / Holy Roman Emperor) üçüncülükle, White Spear (Victory Gallop - Anatolian Bishop / Red Bishop) dördüncülükle, Silver Cloud (Approve - Rain Goddess / Green Gönen) da beşincilikle ayrıldı. Farklar ise 3,5 Boy - 1 Boy - 2,5 Boy - 4,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından Şeref Tribünü’nde davetlilerin katılımıyla düzenlenen törende, kazanan atın sahibi adına Mehmet Çankaya’ya ödülünü, merhumun torunu Halis Kökbudak takdim etti.

Merhumun torunu Ender Kökbudak, kazanan atın jokeyi Ercan Çankaya’ya çiçek verdi.

Merhumun oğlu Mehmet Kökbudak ise Adana Hipodrom Müdürü F. Bora Güralp’e günün anısına çiçek takdim etti.

 

Halis Kökbudak

1932 yılında Konya’da doğan Halis Kökbudak, atçılığa çok küçük yaşlardan itibaren ilgi duydu. Ailesine ait olan çiftlikte at yetiştirmeye başlayan Kökbudak, Semiha 1, Arslan, Hürkont, Burçak ve Özal Bey gibi birçok başarılı safkanı yarış sahalarına kazandırdı. 2005 yılında aramızdan ayrılan Halis Kökbudak’ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

sh7mivxo31yxtmbapuafyIlu.jpg

vdrcglhfynltzw1qouw6j80e.jpg

45hqgqt0vxulazfseed7gutn.jpg

zxciquvhnakg7mlsudjpjlnx.jpg

ewvho2puxgml6ruod37xsdmn.jpg

1tlacqolpham85zrrndmg3wk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.