Halk Ekmek Büfelerinde Çalışanlara İletişim Semineri

Halk Ekmek Büfelerinde Çalışanlara İletişim Semineri

 Büyükşehir’den,“belediye çalışanı-Adanalı” iletişiminin daha pozitif olması için kurum içieğitim semineri.

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Adana Ulaşım AŞ’ye bağlı Halk Ekmek büfelerindegörev yapan personele kurum içi eğitim seminerleri kapsamında etkili iletişimeğitimi verildi.

 

SAĞLIKLIİLETİŞİM ÖNEMLİ

AdanaBüyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşen seminere Prof. Dr. DenizZeren ve Prof. Dr. Nazif Çalış konuşmacı olarak katıldı. Adana BüyükşehirBelediyesi Halk Ekmek Tesisleri’nde üretilen günlük 300 bin ekmek, toplam 6ilçe, 125 mahallede kurulan 238 Ekmek Satış Büfesi aracılığıyla 110 bin aileyeulaştırılıyor. Kaliteli ve ucuz ekmeği insanlara ulaştıran Halk Ekmekpersonelinin vatandaşla daha sağlıklı ve etkili iletişim kurabilmesi içineğitim semineri düzenledi.

VATANDAŞÖNEMSENDİĞİNİ GÖRMEK İSTER

Genelgörünüşte büfelerde dinleme yapıldığını söyleyen Prof. Dr. Deniz Zeren, ‘‘İşyerinde çok fazla sayıda vatandaşla görüşmek durumunda kalan kişiler, standartsoruların kendilerine sorulmasına çok alışmış durumda. Vatandaşın ne soracağınıbiliyorsunuz, hatta cevabınız da hazır. Durum böyle olunca dinlerken vatandaşabakılmıyor ve vatandaş kendini önemsenmemiş hissediyor. Vatandaş kızıyor,vatandaş kızınca sen de kızıyorsun’’ diyerek, olumsuz durumların önünegeçilmesi için izlenmesi gereken yöntemler hakkında bilgi verdi.

BEDENDİLİ

Bedendili konusunda eğitim veren Prof. Dr. Nazif Çalış ise, kavga veya çatışmaortamında krizi yönetebilme becerisinin iletişimin çok önemli bir özelliği olduğunuve vatandaş şikayetlerinin, belediyeye yönlenmeden çözülebileceğini söyledi.

gn0qntvle6rtgkmklimzc9ce.jpg

72j8tienfvp4gkvychxhlmwo.jpg

gbIcxdfopnh4c1er08qtmvwa.jpg

v0dc5dnmq2njezrmhhg3pIec.jpg

ub38m29faobvnzjjmecllqca.jpg

5hzcagvIbtxmepmekvhcor3q.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.