HALK MECLİSİ TOPLANTILARI BAŞLADI

HALK MECLİSİ TOPLANTILARI BAŞLADI

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Halk Meclisi Toplantıları kapsamında Seyrantepe Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkın belediye yönetime katılmasına önem veren Başkan Fazlı Kılıç’ın talimatıyla düzenlenen Halk Meclisi Toplantıları,  Seyrantepe Mahallesi’ndeki toplantıyla başladı.  Mahalleye bu yıl kazandırılan Seyrantepe Mahalle Konağı’ndaki toplantıda konuşan Başkan Kılıç, halkın talep, istek ve önerilerine önem verdiklerini söyledi.

Bu kapsamda esnaf ziyaretleri ve halk meclisi toplantıları düzenlediklerini belirten Kılıç, katılım gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, ‘’Belediye yönetiminde sizlerin de söz sahibi olmanızı istiyoruz. Sizlerden gelen talepleri değerlendirerek, halkımıza daha verimli hizmet götürmeyi amaçlıyoruz’’ dedi.

Seyrantepe Mahallesi’nin İstanbul’un tanınan mahallelerinden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Kılıç, ‘’Mahallemiz ulaşım açısından önemli bir noktada yer alıyor. Bu özelliği nedeniyle de çok tercih ediliyor. Biz de mahallemize yaşamı kolaylaştıracak çok sayıda eser kazandırdık. Bunların başında da bünyesinde 200 kişilik sinema-tiyatro salonu, muhtarlık, 112 acil birimi, İSMEK, spor salonu, idari birimler ve otopark barındıran mahalle konağımız geliyor’’ diye konuştu.

Başkan Kılıç, toplantının sonunda vatandaşların taleplerini dinleyerek, notlarını aldı. 


Kaynak: Kağıthane Belediyesi










HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.