Halk sağlığı için gece gündüz çalışıyorlar

Halk sağlığı için gece gündüz çalışıyorlar

Yazın gelmesiyle birlikte artan sivrisinek ve benzeri haşarelere karşı harekete geçen Avcılar Belediyesi, ilaçlama faaliyetlerini başlattı.İ..

Yazın gelmesiyle birlikte artan sivrisinek ve benzeri haşarelere karşı harekete geçen Avcılar Belediyesi, ilaçlama faaliyetlerini başlattı.İBB ile koordineli olarak yürütülen ilaçlama faaliyetleri ilçedeki 10 mahallede vardiyalı olarak gece gündüz sürüyor.

Yaz aylarında vatandaşların en çok şikayet ettiği konuların başında gelen sivrisinek ve diğer haşarelere karşı halk sağlığını korumak amacıyla Avcılar Belediyesi ilaçlama çalışmalarını başlattı. Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanmış, çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen ilaçlarla ilçedeki sokaklar ilaçlanıyor.

İBB ile koordineli olarak gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 3 ekip tarafından gece ve gündüz olarak çift vardiya halinde yürütülüyor.

 


Kaynak: Avcılar Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.