HAMİDİYE MİNİBÜS DURAĞI YENİ YERİNDE YENİ HALİYLE HİZMET VERECEK

HAMİDİYE MİNİBÜS DURAĞI YENİ YERİNDE YENİ HALİYLE HİZMET VERECEK

Kağıthane'de bulunan Hamidiye Minibüs Durağı eskiden farklı bir noktadan hizmet veriyordu.

Kağıthane'de bulunan Hamidiye Minibüs Durağı eskiden farklı bir noktadan hizmet veriyordu. İhtiyaçların karşılanmasında yetersiz kalan eski durak; şoför esnafının dinlenmesi, minibüslerin güvenli park etmesi için uygun bir yer değildi. Adeta derme çatma bir yapıda bulunan eski durak, hem şoförlere hem de yolculara konforlu bir alan sunmuyordu.

Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Minibüs Durağı, yeni yeri olan Hamidiye Alp Sokak'ta yeni baştan inşa edildi. Durak bir programla vatandaşın hizmetine açıldı.

Durağın açılış programına Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Tahir Şahin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, durak şoförleri ve vatandaşlar katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin burada yaptığı konuşmada; '' Şoför esnafımız yeni durağında; sefer aralarında dinlenip, yorgunluğunu atıp tekrar seferine çıkabilecek. Bu da trafikte sürüş güvenliğini artıracaktır. Binamıza bir adet çay ocağı ve mescit de inşa ettik. Bir yandan yorgunluk atarken bir yandan da ibadetlerini aksatmadan yerine getirebilecekler. Araç park alanını ve çevre yolunu yeni asfaltla kapladık. Bu sayede araçlarını güvenli şekilde park etme imkanı bulacaklar. Peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile burayı daha estetik ve doğal hale getirdik. Her anlamda Kağıthane’mize yakışır bir tesis oldu. Emeği geçen mühendisinden işçisine çalışma arkadaşlarımı da bu vesileyle tebrik ediyorum.'' dedi.

9tdpchaeozfptI7a2h3zlfiy.jpg

glthonku67wvba8tfshadyce.jpg

0jb1clasrt5e2wIgrp6szmx9.jpg

 

eghrvugkc67suaakt4r5byIf.jpg

agbopm4ewywgde0or93xu1pn.jpg

xwju4q23rfok9g0wa8vbybic.jpg

ub31otmngcgiqrkrlf9f0nt6.jpg

ftkx9m6glh7yv14jq3shtzjk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.