Haramidere Islah Çalışması’nın İlk Etabı Dört Ay İçerisinde Tamamlanıyor

Haramidere Islah Çalışması’nın İlk Etabı Dört Ay İçerisinde Tamamlanıyor

Başkan Bozkurt Ve İSKİ Genel MüdürüBaşa, Haramidere’de İncelemelerde Bulundu

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’un İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile düzenlediğitoplantıda, Haramidere Islah Çalışması’nın ilk etabının dört ay içerisindetamamlanacağı bildirildi. İkili görüşmenin ardından, sel felaketinin yaşandığıbölgede ve ıslah çalışmasının yürütüldüğü Haramidere’de incelemelerde bulunuldu.

Esenyurt’ta sıksık sel ve taşkınlara neden olan Haramidere’de başlatılan ıslah çalışmasınınilk etabı dört ay içerisinde tamamlanıyor. Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt, başta 'HaramidereIslah Çalışması' olmaküzere ilçede yürütülen diğer alt yapı çalışmalarını görüşmek üzere İSKİ GenelMüdürü Şafak Başa ile toplantı düzenledi. Yaşanan sel felaketinin ve Haramidereıslahının ana konu olarak görüşüldüğü toplantıda, ikiliye, İSKİ Atık Su İnşaat Daire BaşkanıMahmut Kahraman, İSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bekir Sami Kocazeybek,Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Belgin Oflazoğlu Orkunoğlu, Haramidereıslah çalışmasını yürüten firma temsilcileri ve birim müdürleri eşlik etti.

İlk Etap Dört Ayda Tamamlanıyor

Görüşmede, aşırıyağışlarda sık sık taşan ve sellere neden olan Haramidere’de başlatılançalışmanın hızlandırılarak ilk etabının önümüzdeki dört ay içerisindetamamlanacağı müjdesi verildi. Toplantıda ayrıca projeye bazı eklentileryapılarak, dere içerisinde yerleştiren kolektörlerin proje bitiş alanından dahakuzeye çıkarılması kararlaştırıldı. Başkan Bozkurt, İSKİ Genel Müdürü Başa veberaberindekiler toplantının ardından sahaya inerek, geçtiğimiz hafta yaşanan aşırıyağış sonrası su baskınlarının meydana geldiği Pınar ve Yeşilkent Mahalleleri ile Haramidere Islah Çalışması’ndaincelemelerde bulundu.

8aziglzesnj3thx7jopfupnb.jpg

lbkftvc0x4amyg1hepzky7I3.jpg

8nhq09pmbw2ysnguxjjgfvo3.jpg

2g0f1yhpjxhdxugkazvbt6fq.jpg

vk1nptm6hhbs5rqndzl3ezxg.jpg

ym6qqur7djgxrb9p2bdwkot8.jpg

pnohx8r3epmcvm1duhis4gzw.jpg

0neav4whflrcxnIxjuziqaby.jpg

qltsqyp0n78kev9iwIghkpam.jpg

useuyrzzhtcei1jxqj5s94fI.jpg

8ggc59aiomc1vyjhbne3p2k7.jpg

vxfdyljry0dsggo1ze9witv8.jpg

lu3njjcikcey78by49pfdkte.jpg

9bla5f7Icryulfq6dww0upzo.jpg

ds3nupfwIe5ohrhzxnqqjgb2.jpg

bIrlnmw6igh03kelfpwx2ttz.jpg

xnohe7kj9f6u8j2ypmga5ywb.jpg

ygdtzeqci2urI8axwmjqbarf.jpg

9l02mdkxfemwvn6cqIvlsbp7.jpg

xiv4yfqadgqtzd0uouejz75a.jpg

sds3xpi0eulwtcgqjz9qg61b.jpg

djmluqwhhzimvqbsr4lpyff5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum