Harran Belediyesi Koşusu'nu Asabi kazandı

Harran Belediyesi Koşusu'nu Asabi kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak gerçekleştirilen mücadele, 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

2022 yılı Harran Belediyesi Koşusu'nu jokeyi Ferit Yardımcı ile start alan, Bülent Demir'in sahibi ve Mehmet Necdet Narin'in de yetiştiricisi olduğu Asabi (Scarface - Rigorous / Grand Slam) kazandı. Eyyüp Yardımcı'nın antrene ettiği 3 yaşlı doru erkek safkan bu galibiyetiyle yarış hayatındaki 10'uncu birinciliğini kariyerine eklemiş oldu.

12 safkanın mücadele ettiği yarıştan Beauty Sun (Toccet - Beauty Mida / Karabeyhan) ikincilikle ayrılırken, Real Grace (Invincible Son - Miss Dream / Victory Gallop) üçüncü, Emin Amca (Nearly Green - Helinda / Indigo Red) dördüncü ve Brodbeck (Fast 'N' Famous - Miss Ghena / Gone West) de koşudan beşinci olarak ayrıldı.

Koşunun galibi Asabi için bitiriş derecesi 2.18.79 olurken farklar ise 7 Boy - 1,5 Boy - 3,5 Boy - Baş şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan atın sahibi Bülent Demir'e kupasını Harran Belediyesi Başkan Yardımcısı Cahit Geyik takdim etti.

Şeref tribününde gerçekleştirilen törene Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Çetin Yıldız, TYAYSD Şanlıurfa Şube Başkanı Yakup Elğaç ve davetliler de katıldı.

Şanlıurfa Hipodromu’nda 3. koşu öncesi padokta düzenlenen etkinlikte; günün yarış programına katılan jokey ve aprantiler, Personelimiz Aziz Uçar’ın oğlu SMA Tip-1 hastası Bekir Bebek için hazırlanan yardım kampanyasında “Bekir Bebek’e destek ol umut ol” sloganıyla, bu yarış gününde kazanacakları tüm yarış ikramiyelerini Bekir Bebek’e bağışladılar.

 

fetnyap2j0g5kckrwI31qszm.jpg

6ce39ztautfcxbmdqhvrdryz.jpg

6f1tlt4qph0gr2zlmoahzj3c.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.