Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Koşusu'nu Shadow Man kazandı

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Koşusu'nu Shadow Man kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen mücadele, 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu, Mehmet Emin Demirkapu'nun sahibi ve Songül Atik'in de yetiştiricisi olduğu Shadow Man (After Market - Çınarınkızı / Unaccounted For) jokeyi İsa Akyavuz idaresinde kazandı. İbrahim Atmaca'nın antrene ettiği 7 yaşındaki doru at bu galibiyetiyle yarış hayatındaki 11'inci birinciliğini elde etmiş oldu.

14 safkanın start aldığı yarıştan Moonfairy ikinci olarak ayrılırken, Bogota üçüncü, Minigun dördüncü ve King Balotelli de beşinci oldu.

Koşunun galibi Shadow Man için bitiriş derecesi 2.12.51 olurken, farklar ise 1 Boy - 6,5 Boy - 2 Boy - 6 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına M. Nabi Aksoy'a kristal şildini, Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Denek takdim etti.

Törene, Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Menteş ve Prof. Dr. Ömer Korkmaz ile Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Eyyüp Ege de katıldı.
 

0t5ryx97msjnxh4atyrfovl3.jpg

2xhplkgIzghv30auatrr79be.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.