Hasan Aksoy Koşusu'nu Speed Lane kazandı

Hasan Aksoy Koşusu'nu Speed Lane kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak gerçekleştirilen mücadele, 1900 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

2023 yılı Hasan Aksoy Koşusu'nda jokeyi Mehmet Akyavuz ile start alan, M. Vehbi Karahan Ayas'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Speed Lane (Wiener Walzer - Fast Lane / Dilum) pistten birincilikle ayrıldı. Soner Kulak'ın antrenörlüğünü üstlendiği doru erkek tayın bu birinciliği kariyerinin 4. galibiyeti olarak kayıtlara geçti.

Merhum atçı ve yetiştirici Hasan Aksoy'u andığımız koşunun ikincisi Ghost Cat (Mehmet Bora - Balerina / Mountain Cat) olurken, Mr Jingles (General Quarters - Holy Women / Powerscourt) üçüncü, Tortuga (Win River Win - Phanar / Bosporus) dördüncü, Winner Of Day (El Corredor - Zerdali / Bin Ajwaad) de beşinci sırada yer aldı.

Yarışın galibi Speed Lane için bitiriş derecesi 2.02.04 olurken, farklar 1 Boy - 6 Boy - 5,5 Boy - 2 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi M. Vehbi Karahan Ayas'a kupasını merhum Hasan Aksoy'un kuzeni Ali Aksoy verdi.

Ayas ayrıca merhum Hasan Aksoy'un kuzeni Fatih Aksoy'un elinden de çiçek aldı.

Eski Başkanlarımızdan Behçet Homurlu ise kazanan safkanın jokeyi Mehmet Akyavuz'a günün anısına çiçeğini takdim etti.

Törene Kulübümüz Genel Sekreteri Ahmet Özbelge ve Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Yönetim Kurulu Üyemiz Tuğban İzzet Aksoy, Asli Üyelerimiz Ercan Ekenler, Demir Kamil Görgün ve Halid Milli ile davetliler de katıldı.

 

qrwetowqfdp7ja53hz18du2m.jpg

vgsuasb39ujcw0ixehprykjz.jpg

nhpgwzxkoyeitprv8s9vufIq.jpg

d2dfukIqazbxruxlrsjgb6mp.jpg

1jtsrmc9enwnxuq0zg3pvucf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.