Hasan Söyler: "  Mücadeleye Devam"

Hasan Söyler: " Mücadeleye Devam"

CHP Kağıthane üyesi Hasan Söyler sessizliğini bozdu, Ülkemizin bozulan adaletin yeniden tesisi için CHP iktidarına ihtiyacı var. Partimiz CHP'yi halkın partisi yaparak 2019'ta tek başına iktidara taşımaya söz veriyorum dedi

 

Hasan Söyler: "Kağıthane'de yapılan delege seçimleri önce ülkemiz için  hayırlı olmasını, sonra da partimiz Cumhuriyet Halk Partisinin , 2019 yılında yapılacak genel ve yerel seçimlerinde iktidara taşıyacak kadrolarının oluşmasının önünü açacaktır" dedi.

CHP'yi  2019 yılında,  yerel ve genel seçimlerde tek başına iktidara  taşımanın örgütlü mücadeleyle olacağını ve bunun içinde parti içi kenetlenmenin önemli olduğunu belirten Hasan Söyler, " Biz partililer, her kademede dürüst yönetim temel hedefimiz olmuştur. Yolsuzluk, rüşvet, görevi ihmal ve kötüye kullanma insan kayırma gibi olumsuzluklar sosyal barışı sarsmakta her kesime zarar vermektedir.  Siyaset bir  kamusal görev ve toplumsal özveri alanıdır,  bir çıkar kapısı gibi görülmesi öncelikle bizler tarafından  engellenmelidir.  Bunun için de parti içi eğitimi aksatmadan sürdürmeliyiz." dedi.

Hasan Söyler: "Ülkemi, halkımı, partimi seviyorum. Çünkü büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün emanet ettiği Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi bizim varlık nedenimiz ve yaşam kaynağımızdır. Partimizi 2019'da tek başına iktidara taşıyalım. Ülkemizin bozulan adaletin yeniden tesisi için CHP iktidarına ihtiyacı var. Partimiz CHP'yi halkın partisi yaparak 2019'ta tek başına iktidara taşımaya söz veriyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.