Hasan Tahsin Usta’nın Acı Günü

Hasan Tahsin Usta’nın Acı Günü

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile eski Arnavutköy Belediye Başkanı Bahtiyar Sağlam'ın kayınpederi 82 yaşında hayatını kaybetti. Sağlam, Küçükköy Merkezi Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Milli Görüş hareketinin İstanbul'daki ilk belediye başkanlarından olan ve 1989-1999 yılları arasında Arnavutköy Belediye Başkanlığı yapan Bahtiyar Sağlam, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

82 yaşında hayatını kaybeden Sağlam'ın cenaze namazı, öğle namazının ardından Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Merkezi Camii'nde kılındı.

Cenazeye İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile Sağlam'ın ailesi ve yakınları katıldı.

Duadan sonra Üsta, aileye başsağlığı dileklerini kabul etti.

Cenaze töreninin ardından konuşan Soylu, "Bahtiyar abi bu bölgeye hizmet etmiş bir insandı. Bu alanda çok emeği var. Gerçekten zor zamanlarda çok büyük hizmetler gösterdi. Arnavutköy ve bütün buralar bir zamanlar ilçe idi, Arnavutköy de bir şehirdi. Şehirde bulunduğu zaman fakir, fakir ve muhtaç insanlarla beraberdi. Örnek bir lider, örnek bir aile lideri ve örnek bir Müslüman olunacağını gösterdi.

Bahtiyar Sağlam'ın damadı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Çalışan, üreten, mücadele eden, yılmayan ama bunu yaparken ailesini de ihmal etmeyen iyi bir aile babasıydı. , tavrından, düşüncesinden ve tartışmalarınızdan hiç vazgeçmeyen bir insandı” dedi.

 Bahtiyar Sağlam'ın torunu Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “1989'da kazandığı 10 yıl belediye başkanlığı yaptı. Milli Görüş belediye için tarih yazdı. Daha sonra belediye başkanlığı görevlerinden sonra hayatının diğer zamanlarında da insanlara faydalı olmaya çalıştı.

Merhum Bahtiyar Sağlam'ın cenazesi, Cuma namazının ardından memleketi Ordu Çarşamba İlçesi Kazancılı Köyü Orta Mahalle Camii'nde kılınacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.