Haşerelere Karşı Etkin Mücadele

Haşerelere Karşı Etkin Mücadele

Esenyurt Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden karasinek,sivrisinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Periyodik aralıklarlatüm mahalleleri ilaçlayan belediye ekipleri, vatandaşların talepleridoğrultusunda da ilaçlama yapıyor.

Esenyurt Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden larva vehaşerelere karşı yıl boyunca ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 43mahallede belirli bir program dâhilinde ilaçlama çalışmaları yürüten belediyeekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda araç üstü ve mobilaraçlarla ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Sıcakların etkisini göstermesi ileartan sivrisinek, karasinek ve çeşitli haşerelere karşı etkin mücadele başlatanbelediye ekipleri, oluşabilecek haşere sorunlarına karşı gerekli her türlütedbiri alıyor. Haftalık olarak durgun su alanları, dere yatakları, şehir içimazgallar, pazar yerleri, rögarlar, çöp konteynerleri, park ve bahçealanlarında ilaçlama çalışmalarının yanı sıra vatandaşların talepleridoğrultusunda da ilaçlama yapıyor. Ekipler, halkın rahat ve huzurlu bir yazmevsimi geçirmesi için ilaçlama çalışmalarını süreklilik esasına göre düzenliolarak gerçekleştiriyor.

ukjszfx9ek51n2hrya8yxmpo.jpg

nbcgwmdzyqkf0n7vsyf36epe.jpg

d8fu0eow2rstfwblrackg5kI.jpg

5tIalzrjhthpfke2ou610vwc.jpg

6zgb3ld0heaaet5zvxupsvbj.jpg

b1xhubyisvnpaxlztnw60agz.jpg

t7we2chjj1pcsoygtyqkfxa9.jpg

rcvbpoqnv8dz09u1lhxfemch.jpg

dhfb1nzn5rxvIos0vcjkcm7w.jpg

bow7qha2z5kynf1rmxvtlIiy.jpg

t41xrdnckfao2zhyjbqumgsm.jpg

moldsahtsnb5cpo67wuuyzmk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.