Hasköy Sahil’de 19 Mayıs Coşkusu

Hasköy Sahil’de 19 Mayıs Coşkusu

Hasköy Sahil’de 19 Mayıs Coşkusu

Beyoğlu Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Hasköy Sahilde Beyoğlu Gençlik Şenliği düzenledi. Açık havada gerçekleştirilen şenlikte; müzik dinletileri, turnuvalar, yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle gençler doyasıya eğlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Beyoğlu’ndan Samsun’a doğru yola çıkarak başlattığı Milli Mücadelenin 103. Yılı, Beyoğlu’nda özel etkinliklerle kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı yer olan Galata Rıhtımı’nda, 16 Mayıs günü anma programı düzenleyen Beyoğlu Belediyesi, 18 Martta İstiklal Caddesi’nde “Beyoğlu’ndan Samsun’a İlk Adım Sergisi”ni vatandaşların beğenisine sundu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler Hasköy Sahilde düzenlenen Beyoğlu Gençlik Şenliği ile sona erdi. Açık havada gerçekleştirilen şenlikte; müzik dinletileri, turnuvalar, yarışmalar ve çeşitli etkinliklerle binlerce genç doyasıya eğlendi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da etkinliğe katılarak gençlerle birlikte 19 Mayısı kutladı.

ASIM’IN NESLİ BİTMEYEN ENERJİLERİ İLE BU BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIYACAKLAR

Beyoğlu Gençlik Şenliği’nde gençlerle birlikte etkinliklere katılarak sevinçlerine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Milli Mücadelenin ilk adımının atıldığı Beyoğlu’nda, Hasköy Sahilde gençlerimizle 19 Mayıs’ı büyük bir coşkuyla kutladık. Gençlerimizin bitmeyen, tükenmeyen enerjisiyle çok güzel bir gün geçirdik. Asım’ın Nesli milli mücadele ruhunu vatan ve bayrak bilinciyle yaşatıp, hayalleri ve bitmeyen enerjileri ile bu bayrağı daha ileri taşıyacaklar” dedi.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.