Hasta ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Hizmeti

Hasta ve Engelli Vatandaşlara Ulaşım Hizmeti

Esenyurt Belediyesi, 65 yaş ve üzeri ve engelli vatandaşlarınhastanelere ulaşımını sağlıyor.

İlçe genelindeki engelli, hasta ve tekerlekli sandalye kullananvatandaşların hastanelere ulaşımlarını sağlayan Esenyurt Belediyesi, vatandaşlarınhayatını kolaylaştırıyor. Önceden adresleri belirlenen hastalar, belediyeekipleri tarafından evlerinden alınarak tedavi görecekleri sağlık kurumlarınaulaştırılıyor. Bu hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar,Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür ediyor.

“Esenyurt’uKarış Karış Dolaşıyoruz”

Esenyurt’ta yaşayan her bireyin kendileri için önemli olduğunuifade eden Esenyurt Belediyesi yetkilileri: “Önceden tespit ettiğimiz engelli,yaşlı ve tekerlekli sandalye kullanan vatandaşlarımızı, asansörlü sağlıkaracımız ile hastanelere ulaştırıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat ve sağlıklı birşekilde hayatlarını idame ettirebilmeleri için belediyemiz olarakçalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Vatandaşlar bize başvuru yaparak talepoluşturuyorlar. Biz de bu taleplere göre Esenyurt’un her yanını karış karışgezerek ilçe genelindeki vatandaşlarımıza hizmetlerimizi sağlıyoruz. Bunabenzer çalışmalar tüm hızıyla devam edecek” dedi.

xkv7lofdmlxajfiw9sn2zqbp.jpg

xtloekswyvr3j5xghzcs2zgq.jpg

mfsqhngdces9roqop53hxneu.jpg

rmqzh8jfj506xweg4yonkaqz.jpg

t2bu8eugqaz476j1pojhv5am.jpg

h93omiucsxzn07nfv4w6Iuaj.jpg

p65f7cubtrvvqensgmsnyo40.jpg

rc1exm9ml8nbkzrngi5aauxb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.