HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ.DR LÜTFÜ SAVAŞ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ.DR LÜTFÜ SAVAŞ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kent genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kumlu İlçesinin Doğu Ayrancı, Batı Ayrancı, Keli, Hatayhamamı, Kırcaoğlu ve Akkerpiç mahallerine giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Savaş, “Hatay’ımızı yeniden ayağa kaldırma çalışmaları sırasında, mahallelerimizi unutmadan hepsini tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve tüm çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi.

başkan savaş vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay merkezinde çok daha fazla hissedilen deprem sonrasında şehirde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla kenti ilmek ilmek dokuyor. Kumlu ilçesindeki mahalle gezilerine CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer de eşlik ederken, Başkan Savaş ziyarette hem Hatay genelinde deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Gelen talepler sonrasında acil olarak yapılması gereken çalışmaların talimatlarını hemen veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Lütfü Savaş, Akkerpiç mahallesinde çocukların park yapılması isteklerine kayıtsız kalamazken, park inşaatının en kısa sürede başlayacağını söyledi.

“Erzurum mitingine katılan milletimize yönelik saldırıları esefle kınıyorum”

Mahalle ziyaretleri sırasında seçim sürecindeki provokasyonlara dikkat edilmesi gerektiğinin de altını çizen Başkan Savaş, “Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na ve Erzurum mitingine katılan milletimize yönelik saldırıları esefle kınıyorum. İtidalimizi koruyarak, 15 Mayıs sabahında yepyeni bir döneme sevgi ile merhaba diyeceğiz” dedi.

“Sıkıntıları çözecek projelerimiz hazır”

Ayrıca Keli Mahallesindeki su sıkıntısını çözecek projelerinin hazır olduğunu, Tahtakale Barajından 2 ayrı boruyla su getireceklerini birini içme diğerinin ise sulamada kullanılacağını anlatan Başkan Savaş, bu projeyi tamamlamak için deprem sonrası vergiden pay alamayan, su faturasından gelir elde edemeyen Hatay’ın gelirlerinin, deprem öncesindeki seviyeye gelmesi gerektiğini, 14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimleri kazanmasının ardından bu durumun Hatay halkının lehine döneceğini söyledi.

y1pe8krluaxwfIgsj0szudnd.jpg

gwrdzjbxdbopqs0f2nlale8i.jpg

veyqjwuiyIbrpangsnrpm2z3.jpg

yzglojsmcqvidl9antpedoj1.jpg

qd29qwrae136j5h0kzcy4u8w.jpg

b9jfmevsrc3yiwxatwal7Izk.jpg

yqwgudpt0jjswexrm6lku23s.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.