HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YÜKÜNÜ AZALTMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YÜKÜNÜ AZALTMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş mahalle gezilerine devam ediyor.

Başkan Savaş son ziyaretlerini Hassa’nın mahalle ve köyleri olan Buhara, Söğüt, Gülpınar, Küreci ve Deliçay’a yaparken, buralarda vatandaşlarla sohbet ederek 6 Şubat depremlerinden sonra Hatay genelinde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgiler verdi.

Mahalle ve köy sakinleriyle bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledikten sonra vakit kaybetmeden çözüme kavuşturmak için ilgili birimleri arayarak gerçekleşmesi için talimat veren ya da süreç hakkında belediye ekiplerinden aldığı bilgileri vatandaşla paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, son zamanlarda vergi ve su gelirlerindeki düşüş nedeniyle çalışmaları yürütmekte zorlandıklarının altını çizdi.

“İNŞALLAH 15 MAYIS’TAN İTİBAREN HİZMETLERİMİZİ ARTTIRARAK DEVAM EDECEĞİZ”

Gittiği mahallelerde 14 Mayıs seçimleriyle ilgili de konuşan Savaş, “ İnşallah 15 Mayıs’tan itibaren nefes alacak bir ortam olur. Umarım hizmetlerimizi arttırarak devam edeceğiz, bunun için de 15 Mayıs seçimleri çok önemli çünkü bakanları valileri cumhurbaşkanı atıyor. Devletin mazottan aldığı vergi 21 milyar tl ama köylüye verdikleri 29 Milyar tl ile övünüyorlar. 29 Milyar tl neye yeter? Zaten sizden aldığını size geri veriyor” derken sözlerini şöyle sürdürdü: Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs’ta kazandığında yasaları uygulayarak evi yıkılan herkese hiç para almadan 1 tane ev verecek. Ama şimdiki hükümet yapacağı evleri size satmaktan bahsediyor. Pazar günü oy verirken bunu unutmayın.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YÜKÜNÜ AZALTMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Yaptığı ziyaretlerde Hataylı çiftçilerin girdi masraflarının sürekli arttığına da değinen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Maliyetlerin devamlı arttığını, bu yükün de çiftçinin üstüne bineceğini, kendilerinin de bunu minimize edip, imkânları zorlayarak gübreyi üretilen maliyette çiftçiye satacaklarını, ellerindeki kısıtlı imkânlarla bütün çiftçilere destek vermek için kaliteli gübreyi ucuza ama peşin satmak zorunda olduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Savaş ayrıca, günün ilk ziyareti sırasında Alper Güler’le Buhara’da tanıştı. Alper’in engelli arabasının çalışmadığının kendisine söylenmesi üzerine gün içinde sözünü verdiği yeni arabayı akşam saatlerinde Buhara’ya getirterek kendisine teslim etti.

k78wrxbanpteuhs5cyft6qpi.jpg

mjszoubod4ynvkgye2wbsarl.jpg

2dtjkczhsdbx37mp5plfjvih.jpg

2viavg8bz7dxx05ydqrco6fe.jpg

offynkhv3Irtahm75b1nry4u.jpg

ltzjcjgszde5kychwIarlbfe.jpg

r4lopoanxytdgumk5wIxq6cs.jpg

lpcgnkrbidak2bnyp8shmej1.jpg

zkrnncsu8h3wvjpt2ym9ab4i.jpg

1azgdtbne7jvow4bhdfzghse.jpg

sy6hul2qokrsul9n4Ixtx5d3.jpg

ln8Imzy9mrs7uplv5hskhuxa.jpg

natcwpbxs6xn8fvw7ytjyu1g.jpg

hv1qz9egyIpaocumixb6dtla.jpg

fbmqnpgu7l6zjdfguoca9y2k.jpg

xqiywcfkf92hyeseor65txzk.jpg

auajzv3sycbrrlqnexfydwkt.jpg

s1kpIyhtdzflju4vx230yoet.jpg

tklvnszexq5x2fipgrklvyc4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.