HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İYİLİK ÇEMBERİM DERNEĞİ İLE BİRLİKTE KİŞİSEL BAKIM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İYİLİK ÇEMBERİM DERNEĞİ İLE BİRLİKTE KİŞİSEL BAKIM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi, İyilik Çemberim Derneği ile birlikte çadırkentte yaşayan vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını giderecek bir etkinlik düzenliyor.

 

Depremin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay’da yaraların sarılması için birçok dernek ve kuruluşun destekleri ilk günden itibaren devam ediyor.

 

Gönüllülük esası üzerine devam eden yardımlar ile vatandaşların çeşitli ihtiyaçları giderilmeye çalışılıyor.

Depremin ardından bölgeye yardımlarda bulunan İyilik Çemberim Derneği bir kez daha, Hatay Büyükşehir Belediyesi koordinasyonuyla bir etkinlik düzenleyecek.

 

İyilik Çemberim Derneği’nin 16 Nisan’da Hatay Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonuyla Mersin Büyükşehir Belediyesinin kurduğu çadırkentte düzenleyeceği organizasyonda vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçları giderecek. Dernek tarafından getirilecek 60’a yakın gönüllü berber, kuaför ve güzellik uzmanı vatandaşların saç, sakal, cilt, el ve ayak bakımlarını yapacak.

 

Dernek çocukların da eğlenceli ve keyifli zaman geçirmesi için 10 kişilik palyaço ekibi ile bir etkinlik düzenleyecek. Çocuklara; pamuk şeker ve patlamış mısır ile oyuncak dağıtımı gerçekleştirilecek. Etkinlik, dernek gönüllüleri tarafından vatandaşlara hijyen ve giysi paketleri dağıtılmasının ardından iftar yemeği ile sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.